piće od bundeve

Svake jeseni se piju pumpkin spice pića, od kava do vruće čokolade. Popularna su i svi ih vole, a i izgledaju lijepo, jarko narančaste boje. Ako si i ti mislila da se u njih stavlja aroma bundeve ili bundeva na bilo koji način, slijedi ti šok.

Kako je moguće da pumpkin spice vruća čokolada ili kava nemaju u sebi ni B od bundeve? Tako su narančaste boje da nismo nikada niti razmišljali da može biti drugačije. Boja se dobije na druge načine, bez ikakve pomoći bundeve. Ako nisi nikada jela bundevu, lako je moguće da pomisliš da se nalazi i u ovakvim pićima, ali!

Kako i sam naziv govori, pumpkin spice, nema bundevu nego začine koji se tradicionalno dodaju bundevi, kada se radi pita od bundeve. Tako su to obično cimet, muškatni oraščić, klinčić i đumbir, piše The Tab.

Nema niti arome bundeve čak, ništa, pumpkin spice pića tako zapravo uopće nemaju okus po bundevi. Ako si ikada pomislila 'ahaaa takav okus ima bundeva', nema. Zapravo niti nije nigdje reklamirano da je unutra bundeva, samo nam je to bilo nekako logično.

Pogledajte još:

Trend 'četiri točkice' će ti navodno pomoći da budeš atraktivnija – kada ih staviš na točno ova mjestaSvi misle kako su dugi i umjetni nokti nezgrapni – djevojka snimila što sve može raditi s tako dugim noktima

Nećeš vjerovati da je ovo ista osoba: Nekoliko godina kasnije i nakon stavljanja filera u usne

bundeva jesenska pića pumpkin spice