Slika nije pronađena

Na snimci koja je nastala u Meksiku navodno je riječ o obračunu između učiteljice i supruge koja je učiteljicu optužila da je spavala s njezinim suprugom.

Umjesto da netko zaustavi divljački napad na učiteljicu, sve je zabilježeno kamerom, a žene su u borbi bodrili i promatrači, uključujući i učenike, jer se sve odigralo u školskoj učionici, pred punim razredom.

>> Pogledajte video ovog obračuna pred cijelim razredom

Laelia Paredes Flores (35) utrčala je u učionicu u Huimanguillu u Meksiku i nasrnula na 32-godišnju učiteljicu Marcella Villalpando Tovar dok su učenici i osoblje škole samo promatrali.

Na uznemirujućoj snimci zabilježenoj mobitelom vidi se učiteljica, koja leži na podu i pokušava prekriti lice dok je bijesna supruga mlati i viče: 'Brani se ku*vo!'.

Među svjedocima je bila i 16-godišnja učenica koja je situaciju opisala riječima: 'Žena je uletjela u prostoriju i počela se derati i vrištati, a onda je nokautirala našu učiteljicu na pod. Tada sam potrčala po pomoć. No, kada su ostali učitelji došli, samo su stajali, gledali i bodrili ih. Bilo je jako, jako užasno'.

>> VIDEO ovog nesvakidašnjeg obračuna pogledajte OVDJE

Tuča Učenici Škola razred učiteljica

Još vijesti