Slika nije pronađena

U srednjoj školi Grande Prairie, nekoliko zločestih djevojaka smislilo je urnebesno smiješan plan (barem kako su one mislile) da prevare 17-godišnju Lillian Skinner i uvjere ju da je nominirana za kraljicu mature, što nije bila istina. Lilly je riđokosa s pomalo neobičnim zubima stoga je jasno da je gotovo nemoguće da ikada bude nominirala za kraljicu mature, a još i manja da doista i postane jedna.

Nakon što su čule za ovu ‘šalu’, dvije najbolje prijateljice Lilly Skinner koje su zaista bile nominirane za kraljicu mature – Anahi Alvarez i Naomi Martinez – odlučile su ispraviti ovu nepravdu, ukoliko jedna od njih bude odabrana za najljepšu maturanticu.

Obećale smo jedna drugoj i rekle smo si ‘Bez obzira na sve, nema odustajanja. Ako jedna od nas dvije pobijedi, dat ćemo krunu Lilliani’ ”, izjavila je Martinez.

Prošlog petka tokom utakmice rugbyja, kad je došao trenutak proglašenja najljepše maturantice, Alverez i Martinez pozvale su prijateljicu Lily na teren. Lily nije ništa sumnjala – mislila je da su je pozvale zbog zajedničkog fotografiranja. No, kad je Alvarez proglašena najljepšom maturanticom, dogodilo se nešto dirljivo.

Kad su je proglasili ‘kraljicom’, fotograirala sam je, a ona me pozvala da dođem k njoj. Odgovorila sam joj da je sve ok, to je njena kruna, ja čak nisam ni na popisu”, objasnila je Skinner.

Nakon nekog vremena, Lily je polako počela shvaćati što se događa: “Pomislila sam, wow, je li ovo stvarno? Je li ovo neki san ili što?”

Što se mene tiče, željela sam samo reći da je Lilly pobijedila. Ja sam se samo utrkivala, umjesto nje, na njenom mjestu”, izjavila je Alvarez. “Kad me pitaju jesam li postala ‘kraljica’, odgovorim im da je Lilly pobjednica.

Što vi mislite o ovome što su za Lilly napravile njene prijateljice? Mislite li da bi ovakvi izbori najljepših maturantica trebali biti toliko važni mladim djevojkama?

L.B./izvor: Jezebel

foto: screenshot/YouTube

najljepša maturantica lillian skinner iznenađenje

Još vijesti