Slika nije pronađena

Ako ti se katkad ne da tipkati ili misliš da to što želiš reći ne možeš reći riječima, dovoljno je poslati jedan od genijalnih stickera koji će tvojem sugovorniku reći sve što je potrebno. Samo diši, Čuvam ti leđa i Ti si moj svijet samo su neki od stickera koji čekaju da ih upotrijebiš.

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike pokrenulo je kampanju s Rakuten Viberom, jednom od vodećih svjetskih platformi za razmjenu poruka, te je kreiralo 18 besplatnih ekskluzivnih stickera koji prikazuju simpatične superjunake Ozonka i Ozončicu.


Upravo su Ozonko i Ozončica stickeri napravljeni kako bi skrenuli pozornost na očuvanje prirode, ozonskog omotača, ali i kako bi vas naučili smanjiti uporabu plastike i potaknuli na očuvanje biološke raznolikosti. Svi koji preuzmu stickere sa simpatičnim superjunacima postat će i članovi prvoga zelenog Communityja „Ozonko i Ozončica“ gdje će moći sudjelovati u zabavnim i edukacijskim aktivnostima poput anketa i pitalica te pratiti Ozonka i Ozončicu na njihovim avanturama.

Besplatno preuzmite „zeleni“ sticker paket na iOS i Android uređajima ili na računalo. Kako biste preuzeli stickere, unutar Viber aplikacije potrebno je odabrati opciju „Više“, nakon toga kliknuti na „Trgovina naljepnicama“ i unutra potražiti stickere „Ozonko i Ozončica“. A može ih se preuzeti i OVDJE.

Potražite Ozonko i Ozončica stickere na Viberu i provjerite zašto ih svi imaju na svojim mobitelima.PR članak

Viber Stickeri ozonko

Još vijesti