Slika nije pronađena

Cure će reći da momci imaju sreće što ne nose grudnjak jer one znaju koja je to tlaka ponekad. Olakšanje koje djevojke osjete kada ga skinu se ne može mjeriti ni sa čim, a često se i urežu u kožu.

Možemo slobodno reći da dečki u životu prođu jeftinije kada se radi o određenim stvarima. Oni ne moraju kupovati tampone i uloške, šminku niti hrpu nakita.

Osim toga, oni ne moraju ni kupovati grudnjake, niti voditi računa o veličini te gdje pronaći takav model i slične stvari. Grudnjaci su za dečke misterija te se oni uglavnom brinu o tome hoće li ga cura skinuti ili ne za vrijeme `barenja`.

Vrijeme je da momci shvate koliko se djevojke nekada muče s grudnjacima i zato su ovdje stvari koje nikada neće razumjeti kada se radi o toj temi:

#Osjećaj olakšanja kada se grudnjak skine

Cure mogu opisivati dečkima koliko se osjećaju bolje i kako ih preplavi osjećaj olakšanja kada skinu grudnjak, ali oni to neće nikada shvatiti. Nakon cijelog dana provedenog u školi ili na poslu s grudnjakom, djevojke samo čekaju kada će ga se osloboditi.


#Sreća kada negdje možeš otići bez grudnjaka

Možda će dečki u to teško povjerovati, ali cure skoro stalno nose grudnjak i u svakoj situaciji. Rijetko kada cura izađe iz kuće bez grudnjaka na sebi, osim ako ide obaviti nešto brzo, primjerice, odlazak do kvartovskog dućana.


#Muka zbog usklađivanja boje grudnjaka s bojom gaćica

Neke situacije zahtijevaju usklađivanje boje grudnjaka s bojom gaćica. Grudnjaci su uglavnom u jednoj boji, a gaćice mogu biti u različitim pa to može predstavljati problem. Naravno, uvijek se mogu kupiti kompleti gaćica i grudnjaka, ali to ne radimo često. Određene prilike zahtijevaju usklađivanje boje donjeg rublja, primjerice kada odlazimo kod krojačice ili kada isprobavamo odjeću za nešto bitno, poput odlaska u svatove i slično.


#Kako funkcioniraju veličine

Dečki nikada neće morati shvatiti na koji način funkcioniraju veličine grudnjaka te zašto ih ima baš toliko. Različite veličine i oblici grudi zahtijevaju i različite košarice, a dečki poznaju samo ove veličine: S, M, L, XL .


#Kako je to kada se grudnjak ureže u kožu

Ovo je jedan od odgovora na pitanje zašto cure osjećaju olakšanje čim skinu grudnjak. Nije novost da se on ureže u kožu što nas iritira te nije ugodno.#Zašto toliko koštaju

Dečki se uvijek iznenade kada vide cijenu šminke ili nakita, a isto vrijedi i za grudnjake. Kada želimo kupiti kvalitetan grudnjak tada moramo izdvojiti i više novca, a dečki to nikada neće shvatiti.#Zašto biramo grudnjake za određene situacije

Kada biramo donje rublje koje ćemo nositi tog dana se pitamo hoćemo li taj dan vježbati ili idemo kasnije odmah negdje van i slične stvari. Cure vole izbirati drukčiji grudnjak za drukčije situacije i točka, a dečki to ne mogu shvatiti.
Foto: shutterstock.com/whisper.sh

I.P.

Pročitajte još:

Stvari koje cure rade, a dečki neće nikada shvatiti

Vrijeme je za istinu: mitovi o grudnjacima u koje vjerujemo

Stvari koje cure rade, a bilo bi skroz čudno da ih dečki rade

Grudnjak dečki neće shvatiti grudnjaci Dečki

Još vijesti