Slika nije pronađena

Ostvari svaki mjesec dodatnih 500 MB i surfaj uz 2000 MB mjesečno

Uz lampice, kolače i šarene kuglice, druženje i komuniciranje s najdražim ljudima čini ovo vrijeme godine posebnim, a zbog poklona ispod bora, kojima se vesele sve generacije, ovo je za mnoge najdraži dio godine.

Zato je Vipnet ovaj Božić odlučio pretvoriti u zakon Božić s poklonima ne samo u prosincu, već tijekom cijele godine.

Ako želiš uranjeni poklon kako bi mogao bezbrižno podijeliti sa svojim najdražima božićnu atmosferu, opušteno surfati i dijeliti sadržaj na društvenim mrežama, razgovarati ili gledati omiljeni video, sve što moraš učiniti je poslati SMS s čarobnom riječi POKLON te aktivirati ili produljiti Zakon!tarifu, a na tvoj račun će se dodati 500 MB.

Za aktivaciju Zakon promocije, pošalji SMS poruku POKLON na 13106 te aktiviraj Zakon! tarifu slanjem slova A na 13170. Ako već imaš Zakon tarifu, samo pošalji SMS poruku POKLON na 13106, a dodatnih 500 MB ćeš dobiti prilikom produljenja tarife.

Samo pazi da redovito produljuješ tarifu i dodatnih 500 MB će ti se dodjeljivati tijekom 12 mjeseci te ćeš surfati s ukupno 2000 MB mjesečno. Božićno veselje može započeti, a sa Zakon! tarifom trajat će tijekom cijele godine.

vip tarifa

Još vijesti