Slika nije pronađena

Jeste li upoznali Davora i Petru, poznatije kao thelazyWAVE duo? Oni su najpopularniji mladi hrvatski YouTuberi. Davor i Petra na svom YouTube kanalu donose brojne izazove, skečeve, tagove, DIY videe i vlogove. Također, u njihovom najnovijem videu možete saznati sve o Viber izazovu!


Sve što morate napraviti kako biste se uključili u najcool izazov koji je u svega 24 sata prikupio 12 tisuća pratitelja je dobro se zabaviti plešući na njihovu koreografiju, sve snimiti kamerom i poslati snimku na privatni broj Davora i Petre te biti aktivni u Viber grupi VipmeVibre. Pratite situaciju jer će najbolje snimke biti objavljene u VipmeViber grupi, a od 5 najboljih bit će napravljena montaža koja će biti objavljena na JoomBoos YouTube kanalu. Osim toga, možete biti i izabrani za privatni chat s thelazyWAVE duom.

Sve informacije o izazovu mogu se pronaći u VipmeViber grupi, na YouTube kanalu thelazyWAVE ili na Davorovu i Petrinu Facebook profilu The lazy Wave.


Širi i ti Super vibre uz do 4000MB i 16 simpatičnih Vipster stickera

Prijavi se u promociju slanjem SMS poruke sadržaja VIBER na 13104. Ako nakon toga obnoviš svoj Vipme račun bonom u iznosu od 75 kuna ili više, dobivaš 10 puta više MB podatkovnog prometa od vrijednosti bona i to samo za Viber! S obnovom Vipme računa za iznose od 75, 100, 200 ili 400 kuna, dobivate 750, 1.000, 2.000 ili čak 4.000 MB za Viber.


Kako bi vaše Viber poruke bile još zabavnije, Vip vam omogućuje besplatno skidanje 16 ekskluzivnih stickera u liku mačka Vipstera te dodatnih 218 paketa stickera s Viber Sticker Marketa koji su otključani samo za Vip korisnike. Požurite, jer promocija traje do 11. svibnja 2016. godine.


>> Klikni i saznaj još više

Sponzorirani članak

(c) 2000-2016 Gemius SA version 2.0 Impressions: campaign: Vipnet - Vip i Viber, placement: /Domino grupa / ROS / PR clanak , creative: PR_clanak_Teen385.com

Viber thelazywave vip vipnet youtube

Još vijesti