Slika nije pronađena

17-godišnjakinja je redovna učenica zagrebačke srednje škole iz solidne obitelji koja joj je omogućila i smještaj u učeničkom domu kako ne bi morala putovati u grad.

Zbog podvođenja maloljetnice, uhićena je 62-godišnja svodnica, a utvrđeno je da se srednjoškolka sama pristala baviti prostitucijom saznaje net.hr. Bez obzira na to svodnica će odgovarati jer je podvodila djevojku mlađu od 18 godina, koja je zakonski dijete, te joj zbog toga prijeti i do deset godina zatvora.

Djevojka je nedavno započela intimnu vezu s muškarcem dosta starijim od nje. Iako se činilo da srednjoškolki baš ništa u životu ne nedostaje počela se iznenada žaliti na manjak novca.Upravo joj je partner tada predložio na koji bi način mogla doći do dodatne zarade. Spomenuo joj je mogućnost prostituiranja očito ju uvjerivši kako se time lako i jednostavno može doći do pozamašnih iznosa. Za sada nije sasvim jasno je li ju upravo on povezao sa 62-godišnjom svodnicom, no djevojka se ubrzo našla u raljama prostitucije.

Sredinom ovog mjeseca 17-godišnjakinji je svodnica dovela prve klijente u unajmljeni stan. Za seksualni odnos s mlađahnom djevojkom uzimala je 400 kuna, te kasnije s njom tu zaradu i dijelila.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Foto: Shutterstock
Izvor: net.hr
I.N.

Pročitajte još:

17-godišnja 'madam' - organizirala prostituciju u srednjim školama

 Škola zabranila nošenje uskih hlača jer 'djevojke izgledaju kao prostitutke'?

prostitucija srednjoškolka

Još vijesti