Slika nije pronađena

Jedan youtuber koji se bavi base jumpingom objavljuje video zapise u kojima se snima kako se penje na različite visoke objekte i skače s njih.

Na kanalu BASE Weekly jedan je youtuber počeo objavljivati video zapise u kojima snima svoje lude avanture. Hobi kojim se bavi se zove base jumping, a radi se o sportu u kojem skakači skaču s visokih stojećih predmeta, kao što su primjerice razne visoke građevine ili stijene. Pri skoku imaju i padobran. BASE jumping je u mnogim državama zabranjen, a brojni ih skakači izvode protuzakonito, zbog čega ih često snimaju po noći, kako ih nitko ne bi uhvatio. Tako je bilo i s ovim youtuberom.


Objavio je na svom kanalu video pod nazivom 'Cathedral BASE Jump', te napisao da se popeo i skočio s jedne europske katedrale, a svi koji su ikada bili u Zagrebu i vidjeli katedralu, mogli su prepoznati da se radi o njoj. Snimao se u noćnim satima da ga nitko ne uhvati jer penjanje po katedrali nije dopušteno, a on se po skelama s vanjske strane do samog vrha. Popeo se na toranj i skočio, padobran se odmah otvorio, a kada se spustio na zemlju, brzo je pobjegao da ga netko ne uhvati.

Foto: YouTube printscreen/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Srpska youtuberica snimila glazbeni spot – skupila milijun pogleda, ali nitko nije impresioniran

Poznati YouTuber koji ima milijune dolara djevojku je zaprosio prstenom od SAMO 800 kn!

Srpski youtuberi veliki su hit i kod nas, a zbog njih mladi sve više u govor ubacuju srpske izraze

skok snimanje Base jumping Zagrebačka katedrala video youtuber

Još vijesti