Slika nije pronađena

Postoje Youtuberi i TikTokeri koji putuju po svijetu i penju se na što više građevine. U svakom gradu pronađu neku koja je najviša, popnu se na vrh i snime video da pokažu svima pogled. Trebamo li uopće naglašavati da ovo ne smiješ ići raditi?

Nemoj zaboraviti da oni ovo rade redovito, a iako nije sigurno, i dalje vjerojatno imaju neke mjere sigurnosti kojih se drže. Niti ti, niti mi ne bismo ovako nešto niti trebali pomisliti da idemo rekreirati i vidjeti možemo li se i mi popeti. Malo nam se okrene želudac i zavrti u glavi kada vidimo koja je to visina, ali pogled izgleda fenomenalno, to priznajemo. Gruzijac pod korisničkim imenom Dark Epic popeo se na sam vrh zagrebačke katedrale, na njen toranj s vanjske strane i snimio svoj pogled.

Internet kaže da je katedrala visoka nekih 108 metara, a ovaj je dečko prilično blizu vrha, sigurno na visini od nešto više od 100 metara. Na njegovom TikToku možeš pronaći poglede s različitih visokih građevina po Europi i izgledaju impresivno! I strašno. Nemoj ovo raditi!

Pogledajte još:

Šetala je sa slušalicama, dok se iza nje odvijala prava drama - djevojka nije ni slutila da je u opasnoj situaciji

Za koliko si ovih i ti kriva? 16 sramotnih (i odvratnih) stvari koje većina cura potajno radi

Još jedan u nizu opasnih izazova na TikToku – ljudi zbog njega masovno stradavaju

opasno pogled Zagrebačka katedrala video

Još vijesti