Slika nije pronađena

Ovo nije novo mjesto u gradu za odlazak na kavu, ali ovih dana u svoju su ponudu ubacili nešto novo zbog čega će sve djevojke biti oduševljene i poželjeti ga ponovno posjetit!

Kada nešto ima šljokice, ružičaste je boja i/ili ima na sebi cvjetiće, teško je tome odoljeti, a kada je to sve zajedno...

Zagrebački Cat Caffe (Kušlanova 6) osim što ima mačke – što je već samo po sebi dovoljno da bude poseban, sada ima i ponudu napitaka preko koje nijedna girly djevojka neće moći samo tako prijeći. Šljokice na mala umjetnička djela na kavama im nisu strana, a sada su ponovno ubacili šljokice, ruže i ružičastu boju na čak nekoliko napitaka.Možete birati između kave, capuccina i bijele vruće čokolade, a svaki od njih izgleda odlično.

Rose Gold Capuccino se od običnih capuccina razlikuje po tome što je u njega umiješan i ružin sirup, a ukrašen je šljokicama i ružinim laticama.Za sve ljubitelje kave tu je Rose Gold Latte koja također sadrži ružin sirup, a ni na njoj ne manjka dekoracija kao i na prošloj.
No, nisu svi ljubitelji kave, a Cat Caffe ima nešto i za takve.

Vruća bijela čokolada dolazi u dva okusa – od ruže, nazvana Ružolada i od lavande - Lavandolada. Oba su napitka posebna i po tome što su u boji te također kao i kave, ukrašene hrpom šljokica i dekoracijama (lavandom ili ružinim laticama).S obzirom da se radi o malo drugačijim napitcima, prate ih i malo više cijene. Rose Gold capuccino ćete platiti 19 kn, Rose Gold latte 21 kn, a kombinacije s vrućom čokoladom 24 kn.

Osim što izgleda dobro, ne sumnjamo i da je okus jednako dobar, a izgledat će lijepo i na tvom Instagramu.


Foto: Facebook Cat Caffe Zagreb

M.T.
 
Savršeno – u Zagrebu se otvara prvi 'Cat Cafe'

Najslađe mjesto za popiti kavu ili čaj – otvoren je prvi Hello Kitty kafić

Jedva čekamo da ju probamo – od danas možemo popiti kavu sa šljokicama u jednom zagrebačkom kafiću

Pogledajte još:

Zagreb Kava slatko ruže šljokice Cat Caffe

Još vijesti