Slika nije pronađena

Obožavaš pogledati neki dobar tutorial u kojem ćeš naučiti kako pravilno konturirati ili iscrtati obrve, ali često se nakon gledanja osjećaš jadno jer većina cura u tim video materijalima imaju savršenu kožu i ten.

Upravo tim problemom koji muči velik broj žena odlučio se pozabaviti šminker i You Tube zvijezda Wayne Goss koji je otkrio veliku prevaru kojom se koriste slavne vloggerice. On i inače zna snimati videa u kojima razotkriva neke prevare ili muljaže, a ovog puta bavio se osvjetljenjem i to onim posebnim koje koriste beauty blogerice. Fora je u tome da kad se upali to posebno rasvjetljenje stvara se filter koji u trenu 'pegla' sve nedostatke na licu te posvjetljuje ten i upravo je to razlog zašto sve te cure izgledaju savršeno.


Slično funkcioniraju sve one beauty aplikacije i filteri koje koristimo prije objave neke fotke na Facebooku ili Instagramu, ali važno je da znaš ovo da ne bi kupila neki proizvod jer misliš da će zbog njega tvoje lice izgledati kao ono od beauty bloggerice, a kad ono – to je samo filter.


Foto: Youtube

I.I.

Pročitajte još:

Morate ih koristiti – ovo su najpopularniji Snapchat filteri

Najpoznatije blogerice imaju novu pozu za fotkanje: 'Tako nam noge izgledaju mršavije'

Ne vjeruj nikome: kako obične fotografije zaista izgledaju prije i poslije fotošopa

 

osvjetljenje wayne goss filter Blogerice tutorial video

Još vijesti