Slika nije pronađena

Shopping je curama istovremeno i najbolja i najgora aktivnost. Volimo ići kupovati, ali kada nikako ne možemo naći ono što smo otprilike zamislili, nije dobro. Baš onda kada tebi nešto treba, toga nema u dućanima.

I to baš onda kada ti treba odjeća za neku posebnu priliku. Dorotea je bila u potrazi za savršenom haljinom za proslavu svog rođendana. Znala je otprilike što traži, a dućani joj ovog puta nisu radili u korist. Snimila je video i pokazala kako to izgleda kada ona traži haljinu za posebnu priliku, a s njenim ćeš se iskustvom poistovjetiti i ti ako nikada ne možeš naći baš ono što si zamislila. Isprobavala je haljine, kopala po vješalicama, bio je to proces. Svaka je imala neku manu i nije stajala onako savršeno kako bi trebala. Svi imaju drugačiji oblik tijela i zbog toga je nekada teško pronaći onaj savršeni model koji će naglasiti sve što treba, ali i sakriti sve što želiš. Koje je sve haljine isprobala i koju je na kraju kupila Dorotea? Pogledaj u novom videu.

Jesi li očekivala da će baš tu haljinu uzeti? Mi nismo! Ali joj skroz dobro stoji. Kada pogledaš video, pretplati se na Hej! kanal i stisni zvonce da ti stigne obavijest svaki put kada objave novi video. Čeka te puno zanimljivog i korisnog sadržaja!

Foto: YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Najčešće greške koje radimo kada učimo – zbog ovoga ti treba više vremena da nešto naučiš! [VIDEO]

Korisni hackovi koji će ti olakšati život: Kako se 'umjetno' smijati na fotki ili od naočala složiti stalak za mob?

Svatko ima neke svoje 'mušice': Koje su to najnapornije osobine svakog od znakova zodijaka?

Hej video youtube shopping YouTube kanal hej! youtube dorotea neuwirth

Još vijesti