Slika nije pronađena

Na internetu se pojavio videu u kojem majka fizički kažnjava svoju kćer zbog fotografija koje je ova objavila na Facebooku i do sada je izazvao mnogo reakcija.

U medijima se povela rasprava o fizičkom kažnjavanju, no to izgleda ne brine ljutu majku jer je ona ta koja je objavila video na vlastitom Facebook profilu kako bi 'kćer naučila pameti'. Dok neki opravdavaju majčin postupak budući je njena maloljetna kćer na fejs stavila svoje golišave fotke, drugi se zgražavaju nad ovom metodom.

Nakon što je video podigao mnogo prašine, oglasila su se djevojka iz videa i njena sestra koje su stale u obranu majke. Objasnile su kako je ona dobra mama koja ih je na ovaj način željela zaštiti od preuranjene trudnoće ili nečeg goreg.

Majka je izjavila da je spremna otići u zatvor samo da kćer izvede na pravi put, ali da joj je i žao što se video toliko proširio jer joj to nije bila namjera.

Ovaj video je posljedica majčinog saznanja za dopisivanje njene kćeri na Facebooku s jednim vršnjakom koji ju je pokušao nagovoriti na seks, ali i slika u donjem rublju koje je njena kćer slala.

Upozoravamo vas da sadržaj ovog videa može biti uznemirujuć.

Što vi mislite? Je li majka pretjerala s batinama ili je to jedina metoda kojom će kćer izvesti na pravi put?

Foto: Youtube
Izvor: magazin.ba
I.N.

Golišave fotografije facebook

Još vijesti