Slika nije pronađena

Facebook je krenuo s uvođenjem novog sučelja za korisnike stolnih računala, tako ćete od sada, pored klasične bijele pozadine, moći izabirati i tamni način rada.

Tamni način rada moći će testirati samo oni korisnici koji prijavom na Facebook dobiju poziv u obliku pop-up prozora, kojim će ih se pitati žele li isprobati novi 'Facebook Beta' dizajn. Još u svibnju ove godine je predstavljena prva verzija 'dark-modea', no ovaj put su u Facebooku uveli još neke promjene poput sučelja koji bi izgledom trebalo biti slično Twitteru.


Osim tamnog načina rada, Facebook Beta bi trebao biti lakši i jednostavniji za upotrebu jer uključuje veće fontove i jednostavniju navigaciju, prenosi Index.hr. Najkorisnija novina koju najavljuju je i to da će vaše listanje kroz novosti na Facebooku od sada biti zapamćeno. Tako da, ako se morate dići obaviti nešto, povratkom na računalo znat ćete gdje ste stali u vašem skrolanju. Iako su Facebook testiranja uglavnom ograničena na određene zemlje poput Amerike, dobra vijest je da ovaj put sudjeluju sve države svijeta.Foto: Unsplash/ Twitter

M.T./ Izvor

Pogledajte još:

Kako kombinirati omiljenu majicu i izgledati IN? Facebook razvija opciju koja će davati modne savjete

OMG! U Facebook i Instagram se možete ulogirati i s netočnom lozinkom

Više se nećete morate pitati: 'Zašto vidim ovo?' - Facebook konačno ima odgovor za vasNažalost, ako ne dobijete poziv, morat ćete pričekati konačnu verziju redizajna, piše Index.hr.

facebook društvene mreže dark mode nova opcija

Još vijesti