Slika nije pronađena

I u samo godinu dana se promijeni način na koji se šminkamo i proizvodi koje koristimo jer naučimo puno toga novoga, pronađemo što nam najbolje odgovara, a i izađu neki novi i bolji proizvodi.

Ako se u tako kratkom vremenu promijeni način na koji se šminkamo, koliko se onda promijeni u nekom duljem razdoblju? Nekada najradije ne bismo ni gledali stare fotke na kojima smo mislili da smo našminkani top, a zapravo smo totalna katastrofa. Aneta s Hej! kanala prisjetila se kako je izgledala njena makeup rutina prije 10 godina i koje je proizvode koristila. Na jednoj je strani lica stavila makeup kako bi to napravila u teen danima u srednjoj školi, a na drugu polovicu lica je nanijela onako kako bi to danas napravila. Što misliš koja je strana s naslovne fotke ona kako je radila prije, a koja kako radi sada? Pokušaj pogoditi, a onda pogledaj i video da vidiš jesi li bila u pravu.

Koliko se tvoj makeup razlikuje danas i prije 10-ak godina? Sigurno puno kao i Anetin! Za još ovakvih zabavnih videa, pretplati se na Hej! kanal i stisni zvonce da ti stigne obavijest svaki put kada objave novi video. Dok čekaš nove sadržaje, baci oko i na one ranije objavljene, možda ti je neki odličan promaknuo!

Foto: YouTube

M.T.

Pogledajte još:

[LOL] Tipovi studenata u grupnom projektu: Od vođe koji sve odradi do 'klauna' koji vas samo stalno zabavlja

Prank: Pozitivan korona test? Pogledaj rekaciju frendice kada joj je rekao [VIDEO]

Billie Eilish na hrvatski način: Snimili su pjesmu i spot u stilu popularne pjevačice – TOP ili FLOP?

šminkanje makeup Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube aneta đurđinovski

Još vijesti