Slika nije pronađena

Nesvakidašnja situacija dogodila se u Daruvaru, točnije u Gimnaziji Daruvar. Naime, njihov sat povijesti trebao je izgledati kao i svaki drugi, ali zahvaljujući mašti i talentu ovog dječaka, ovo je bio sve, samo ne običan sat iz povijesti. Naime, učenik trećeg razreda gimnazije, Lukas Lujanac, održao je prezentaciju na temu modnih trendova iz 19. stoljeća, a sve je oduševio rekvizitom kojim je prikazao i dodatno dočarao svoju temu!

Lukas Lujanac je glavni lik ove lijepe priče koja dolazi Iz Daruvara, a učenik je trećeg razreda Gimnazije Daruvar. Lukas je oduševio svoje prijatelje iz razreda, ali i samog profesora te i drugo osoblje škole, svojom domišljatom idejom kojom je želio napraviti drugačiji i posebniji ugođaj svoje prezentacije iz povijesti. Održao je prezentaciju na temu modnih trendova iz 19. stoljeća, a kako bi kolegama osim verbalnog i slikovnog načina prikazao te iste trendove, Lukas je sašio prekrasnu haljinu koja potječe iz tog razdoblja kako bi na bolji i vjerniji način zaokružio svoju prezentaciju o modnim trendovima.

I više je no očito kako su apsolutno svi bili oduševljeni njegovom idejom jer se radi o zaista slikovitom i realističnom prikazu teme, ali se radi i o činjenici kako se Lukas zaista kreativan i talentiran dečko koji je sam uspio sašiti haljinu u ljudskoj veličini. Tijekom njegova prezentacije, kao model mu je uskočila prijateljica iz razreda koja je prikazala ovaj model haljine iz 19. stoljeća. Lukasovom domišljatošću su bili oduševljeni i mnogobrojni pratitelji Gimnazije Daruvar na Facebooku gdje su i objavili ovu lijepu priču.

Pogledajte još:

Planira se otvoriti nova srednja škola u Rijeci – i to prva takva u Hrvatskoj!

Maturanti strukovnih škola pokrenuli peticiju zbog novih izmjena na maturi – zakinuti su na ispitu iz matematike

Seksualni odgoj kao obavezni predmet u školama – jeste li za ili protiv? Evo što misle Hrvati

Kreativnost gimnazija daruvar ideja srednja škola povijest

Još vijesti