Slika nije pronađena

Čitanje je bilo i ostat će cool – dok čitaš učiš, opuštaš se, maštaš, razvijaš kreativnost, gradiš svoj vokabular, smanjuješ stres i povećavaš svoje samopouzdanje. Ako te još uvijek nismo nagovorili da uzmeš knjigu u ruke, možda ovo bude.


Naklada Ljevak
ima pravu poslasticu za proljetne praznike – sretni dobitnik osvaja precool knjigu 'Ureži znak smrti'.


Sve što trebaš jest na nagradne@teen385.com napisati koja te se knjiga najviše dojmila i zašto. Dakle, u nekoliko rečenica nam opišeš svoju omiljenu knjigu, svoj odgovor pošalji najkasnije do petka 14.4.2017. u 12 sati, a najbolji odgovor osvaja nagradu!


Ne zaboravi nam poslati i svoje osobne podatke (ime, prezime, kućna adresa) kako bismo ti mogli poslati nagradu na kućnu adresu. Sretno svima!

Imamo dobitnicu! Knjigu je osvojila Kaja Mašić. Ostalima više sreće drugi put :)

Radnja knjige 'Ureži znak smrti': Cyra je sestra okrutnog tiranina koji vlada šotetskim narodom. Cyrin strujodar zadaje joj bol i daje joj moć, nešto što njen brat iskorištava, koristeći je da muči njegove neprijatelje. Ali Cyra je puno više od pukog oružja u rukama svog brata: žilava je, snalažljiva i pametnija nego što on misli.

Akos je sin farmera i proročice s ledenog planeta-države Thuvhea. Zaštićen svojim neobičnim strujodarom, Akos je plemenita duha, a njegova je odanost obitelji bezgranična. Kada Akosa i njegovog brata zarobe neprijateljski šotetski vojnici, Akos očajnički pokušava izvući svog brata živog, bez obzira na cijenu.

Tada Akos biva gurnut u Cyrin svijet i mržnja između njihovih država i obitelji čini se nepremostivom. Hoće li pomoći jedno drugome da prežive ili će se međusobno uništiti?Foto: Pixabay/Naklada Ljevak

I.I.

Pročitajte još:

10 naslova za čitanje tijekom praznika

Ohladi se čitanjem: pet idealnih knjiga za ljeto

Dokazano: zašto je čitanje dobro za zdravlje


knjiga ureži znak smrti Čitanje nagradna igra Naklada Ljevak

Još vijesti