Likovi iz filmova i serija

Kvizovi na foru 'Koji si lik iz Prijatelja' ili 'Koji si lik iz Harryja Pottera' su zabavni za rješavat. Sada se pojavio na internetu test osobnosti sličan ovima, ali puno detaljniji i dublji. Ljudi ga masovno rješavaju – i oduševljeni su. Morali smo provjeriti o čemu se radi.

Sigurno ste već i vi riješili hrpu kvizova na ovu foru. Zabavni su, a i ne možemo si pomoći, sve nas zanima koji nam je lik iz omiljene serije najsličniji. Sada je internet zaludilo nešto takvo. Radi se o testu osobnosti koji će ti otkriti kojem si izmišljenom liku baš ti najsličnija/najsličniji. Drugačiji je od ostalih kvizova i testova, a evo po čemu. Slični kvizovi na Teenu385, Buzzfeedu i drugim stranicama na internetu ne zalaze toliko duboko u procjenu tvog karaktera. Ovaj je test baziran na crtama osobine koje imaš. Ne odgovaraš samo na pitanja gdje imaš par izbora za odgovor. Sastoji se od 28 pitanja, a na svakom se nude dvije mogućnost, dvije karakterne osobine, primjerice: škrt vs. rastrošan, a na tebi je da odabereš što si više tu. Na ljestvici od 100% ti biraš koliko te posto nešto opisuje. Ako ti se da, nakon tih 28 pitanja, kviz nudi još njih nekoliko, na koje također odgovaraš na sličnu foru, a sve kako bi dobili što točniji rezultat. Trenutno postoji preko 400 mogućih rješenja koje možeš dobiti, od likova iz serija do onih iz filmova i knjiga. 400!
 
 
Kada odgovoriš na sva pitanja, dobit ćeš izmišljenog lika kojem si najsličnija/najsličniji, a pisat će i postotak koliko ste slični. Uzeli smo nekoliko minuta i išli provjeriti što ćemo mi dobiti.
 


Riješi i ti ovaj test osobnosti i komentiraj nam koji si lik! Pronaći ćeš ga na linku OVDJE.M.T.

Pogledajte još:

Uživaš u gledanju Kardashiana? To puno govori o tvojoj osobnosti – i ne, nije ništa dobro

Način na koji držiš mobitel dok tipkaš može otkriti puno o tvojoj osobnosti - saznaj što kaže o tebi

Pogledaj fotku i zapamti što ti je prvo upalo u oko: Optička iluzija koja otkriva koja je tvoja najveća slabost

test osobnosti koji si izmišljeni lik detaljno točno Popularno