Slika nije pronađena

Još uvijek nemaš svoj profil na portalu Teen385? Registriraj se već danas, pridruži se našoj društvenoj mreži i tisućama mladih koji svakodnevno posjećuju portal!

Rješavanje kvizova, dvoboji, pitanja, komentiranje članaka i sudjelovanje u nagradnim igrama samo su neke od fora stvari koje možete raditi kao registrirani korisnik portala Teen385.

Ekipa - ima nas hrrrrrrrrrrpa

U dijelu EKIPA možete pretraživati korisnike prema korisničkom imenu, spolu, godinama, horoskopskom znaku te gradu iz kojeg dolaze. Također možete provjeriti tko je od korisnika trenutno online te saznati što su drugi komentirali, lajkali i rješavali. Naravno, ekipu možete dodati na svoju listu prijatelji i poslati im porukicu.


Uredite svoj profil

Klikom na svoj profil možete postaviti status i podijeliti ga s drugim korisnicima, a

ne zaboravite urediti svoj profil s kul informacijama o glazbi i filmovima koje volite, dodati fotku, kratki tekstić o sebi, link na facebook profil i još puno toga!

Blogovi, pop, sobica...

I to nije sve! Kao registrirani član portala možete koristiti i mnoge druge aplikacije, a izdvajamo samo neke od njih - Blogovi, Pop, Sobica, Chat, Oouups!.

>> Nemaš profil na Teen385? Brzo na registraciju!

Prijedlozi i kritike

Teen385 i dalje pozorno sluša sve vaše prijedloge i sugestije, stoga nam se i dalje javljajte s idejama za nove članke, rubrike, aplikacije i sve ostalo što vam padne na pamet - info@teen385.com.

Teen385

Još vijesti