Slika nije pronađena

15-godišnja Hannah Combs stajala je s prijateljima u učionici i razgovarala kada joj je s leđa prišuljao kolega iz razreda i na glavu joj izlio snažno ljepilo.

'Istog trenutka me počelo peći. Imala sam osjećaj da mi gori glava. Bilo je užasno' izjavila je nesretna tinejdžerica koja je postala meta školskog 'bully-a'. Nakon strašnog incidenta, Hannah se zaputila školskoj medicinskoj sestri koja joj je pomogla, a zatim je pomoć potražila u bolnici gdje su joj dijagnosticirane opekline prvog stupnja. Budući da joj je kosa s desne strane glave bila oštećena, odlučila ju je obrijati.


'Iskreno, kosa je bila jedina stvar koju sam voljela na sebi. Sada sam ostala bez nje' objasnila je Hannah uz fotografiju iz frizerskog salon. Njena tužna priča šokirala je društvene mreže gdje je podijeljena preko 90 tisuća puta, a riječi podrške i ohrabrenja počele su pristizati sa svih strana.


Ono što je posebno zabrinulo Hanninog oca jest činjenica da je nasilni dječak taj isti dan udaljen s nastave, ali je sutra došao u školu kao da se ništa nije dogodilo. Iako ravnatelj i ostali zaposlenici nisu primjereno odreagirali, Hannah je utjehu mogla pronaći u društvenim mrežama gdje su joj se javili mnogi, a među ostalim lokalni frizerski salon koji joj se ponudio napraviti lijepu frizuru.
Nadamo se da će se Hannah brzo opraviti od incidenta, ali i da će nasilnik biti kažnjen.

Foto/Izvor: Seventeen.com
I.N.

Pročitajte još:

Bullying nije cool: inspirativni citati celebova protiv maltretiranja

15-godišnjakinja izmislila aplikaciju koja sprječava nasilje i maltretiranje na internetu

Iskrena ispovijest djevojke koje je maltretirala svoje vršnjake: 'Zagorčala sam život mnogima'

ljepilo tinejdžerica bullying

Još vijesti