Slika nije pronađena

Svi znamo kako to ide - iako škola (većini) počinje prvi ponedjeljak u devetom mjesecu, ne kreće sve odmah. Ima tu raznih faza kroz koje svi prolaze kad se vrate u školu.

Prvi dan škole

Ako misliš da prvi dan škole služi ičemu osim tome da pokažeš outfit i koliko si potamnio/la, u krivu si! Vidiš se sa starom ekipom, kratko popričate, možda sjednete na kavu i to je to! Prvi dan zaista nema veze sa školom, već je u potpunosti posvećen ekipi i druženju!


via GIPHY


Chillanje

Nakon prvog dana škole, kreće škola - ili ne? Svi znamo da se prve dane ne radi apsolutno ništa, već se samo družite s profesorima. Prepričavate si ljeta, gdje ste bili, što ste radili. Oni posebno ozbiljni profesori će se truditi da vam objasne što planiraju raditi kroz ovu godinu, no neće im baš poći za rukom.

Iskreno, rijetko koji sat traje zaista 45 minuta prvi tjedan škole. Većina profesora vas samo pusti da pričate međusobno, ili se i oni uključe sa svojim ljetnim avanturama.


via GIPHY


Želja za ljetom

Nakon prvog tjedna škole i ustajanja sa zorom, polako se počneš prisjećati zašto ne voliš školu i ponovno želiš da bude sedmi mjesec te da možeš svaki dan spavati do podne, kao što sada možeš samo vikendom. Da ne govorimo o tome da ti se ne da nositi svaki dan knjige u školu i tegliti tešku torbu.

Plus, polako se počinješ prisjećati koliko ne voliš te osobe s kojima si u razredu. Naravno imaš svoju ekipu i vama je super, ali polako se počinješ prisjećati da ima drugih osoba koje ti nisu toliko super...


via GIPHY


Odbrojavanje do zimskih praznika

Sad ti je već zaista dosta svega - profesori su počeli s gradivom, ljudi su ti sve manje i manje podnošljivi, a jutros si već zaspao/la i skoro zakasnio/la na prvi sat. Pri samoj pomisli da ćeš već uskoro morati početi i učiti o stvarima koje te totalno ne zanimaju ti bude slabo i jedva čekaš kad će zvono zazvoniti da možeš napokon otići doma.

Totalno si gotov/a sa školom i totalno ti je jasno zašto si prije 3 mjeseca jedva čekao/la da škola završi. I sada ponovno jedva čekaš da sve završi, no jasno ti je da ćeš se morati ipak neko vrijeme strpjeti i podnositi sve što svakodnevni odlazak u školu donosi...


via GIPHY



Foto: Giphy/Shutterstock

A.Š.

Pročitaj još:

Oni misle da škola i alkohol itekako idu zajedno! Zbog ovog natpisa smije im se cijeli Internet! FOTO

Nisi dio elite u školi? Ne brini, ovi celebovi su bili predmet sprdnje, a danas su zvijezde!

OMG Znanost potvrdila – četiri stvari koje s razlogom ttly mrziš u školi

Škola povratak u školu društvo ekipa anketa

Još vijesti