Slika nije pronađena

1. Prirodni vođa

Ovo je Taylor Swift u svojem 'squadu'. Osoba na toj funkciji je napravila (ili tek mora napraviti) grupni chat na svim društvenim mrežama i grupu u svim aplikacijama. Ona organizira svako vaše druženje i obilježavanje bitnih dana – od načina slavljenja kraja školske godine, preko blagdana do običnih izlazaka – zna se, njezina riječ je zadnja. Ona zove taksi kad idete vani i planira svaki vaš rođendan unaprijed. Bez nje, vaša ženska ekipa vjerojatna ne bi ni postojala jer je ona kohezijski faktor.

via GIPHY


2. Vječno žedna (i dosta laka)

Upada u nezgodne situacije cijelu večer jer je već spavala s pola birca, a s drugom polovicom tek hoće. Nikad ne plaća svoja pića (barem ne novcima), ali zato ima najbolje priče jutro nakon izlaska. Flerta čak i s tatama svojih frendica, a dečke ne zove po imenima nego po funkcijama – npr. 'budući tata mojeg djeteta', 'frajer iz teretane', 'onaj s kojim nije uspjelo'... Na kraju će vjerojatno završiti s nekim dosadnim frajerom.

via GIPHY


3. Model

Uvijek izgleda (pre)savršeno i stalno okida selfije. Ostatak ekipe nervira svojom pojavom, ali na račun nje ostatak 'girl squada' može uživati u prisustvu zgodnih frajera koji ju salijeću. Ona samo dobro flertuje, ali je teško osvojiva. Ima više od 1500 followera na Instagramu i konstantno je na Snapchatu, a na poruke samo slikama (sebe) i emojijima.

via GIPHY


4. Pribrana

Njoj se sve cure iz društva obraćaju za pomoć kada imaju nerješive probleme ili kada trebaju pričati o nekoj ozbiljnoj temi. Ona nikad ne radi ništa neplanirano i nije nimalo spontana – njoj se izlazak najavljuje minimalno tjedan prije, a za svoj život uvijek ima minimalno petogodišnji plan. Nikad ne cuga, a ostatku društva zavidi jer se zabavljaju. Ona će se vjerojatno prva udati.

via GIPHY


5. Predobra (za ovaj svijet)

Ona se istinski iznervira kada se netko u društvu malo porječka, a od bilo kakvih konfrontacija doslovno bježi. Ako nju netko napadne tijekom izlaska, ostale cure će ju doslovno braniti po cijenu života jer je ona najvrjednije što to društvo ima. Ona točno zna kako sve ostale razvedriti i ponaša se kao mlađa sestra sviju – ona tagira cijelo društvo na poučne i zabavne memee na društvenim mrežama, obožava životinje, a omiljeno piće joj je biljni čaj.

via GIPHY


6. Zmija

Ona je pravo zlopamtilo, a ako misli da bi nešto mogla zaboraviti, onda screenshota (doslovno sve). Najveća je tračerica u društvu, a ponekad se voli okomiti i na članove svoje 'bande'. O svakoj curi iz društva ima specifično mišljenje i sve su ga svjesne, ali je standardni član društva jer bez nje ne bi bilo drame i uvijek ju je bolje imati na svojoj strani. Uvijek će rado razgovarati o dečkima i može biti prilično zabavna.

via GIPHY


7. Nepouzdana

Ona radi grupne planove, ali onda izostane uz (lažno) objašnjenje da je zaspala. Uvijek pita tko ide gdje samo da zna, iako nema nikakvu namjeru dolaska. Mobitel i grupni chatovi su joj uvijek na 'mute' i nitko ju ne može uhvatiti. Kada ju druge cure nazivaju nepouzdanom, ona se redovito naljuti, ali svoje navike ne mijenja. Ostale ju vide maksimalno jednom mjesečno, a očekuje da ostane bliska frendica sa svima.

via GIPHY


8. Bestice unutar ekipe

Imaju svoje posebne fore koje ostale cure ne kuže i znaju se oduvijek i zauvijek. Stalno objavljuju zajedničke fotke i ne pozivaju baš ostale cure na druženje jer su same sebi dovoljne. Puno rečenica im počinje ovako: 'Sjećaš se kad smo...' i time nerviraju sve oko sebe. Njihove obitelji su (pretjerano) bliske. Ipak, one su drage i čine jezgru društva.


via GIPHY


Loading...

Foto: Pinterest/Shutterstock/Giphy

M.Z.


Pročitajte još:

[KVIZ] Svaki razred ima ih 5 - saznaj koji si ti tip cure?

[KVIZ] Što bi radije odabrala – koji si tip cure?

Što tvoj horoskopski znak govori o tebi – koji si tip cure?

društvo ženska banda tip girl squad cura ekipa frendice

Još vijesti