Slika nije pronađena

Kao što je to Carrie u seriji 'Seks i grad', sigurni smo da i tvoje društvo ima onu jednu osobu koja vas sve skupa veže. Sigurno si to već primijetio/la, a ako nisi, velike su šanse da si upravo ti ta osoba!

Svi imamo neku svoju ekipu s kojom se uvijek družimo i uživamo te rado provodimo svoje slobodno vrijeme. Istina je da su nam svi iz te ekipe dragi, no neki više, a neki manje. Ipak, postoji ona jedna osoba, koja je skoro pa svima najdraža - upravo je ta osoba pokretač društva.

Ako ti se u glavi već stvorilo nečije ime, vrlo je moguće da je to ta osoba. No ako nije, ipak je vjerojatno da si ti ta/j koja/i pokreće sve!

via GIPHY


Kako bi bio/la siguran, pogledaj još neke od znakova da si baš ti 'vođa' društva!

Uvijek se čeka tvoj odgovor

Bilo da se radi o grupnom razgovoru na WhatsAppu ili kad se uživo dogovarate za nešto, uvijek se čeka na tvoj odgovor. Kada se ti složiš s nekim planom, onda su odjednom svi za to, u suprotnom, dogovor je otkazan.

Čak i kad se ne radi o dogovaranju, uvijek se čeka tvoj odgovor, kao nekakav znak (ne)odobrenja - bilo da se radi o ogovaranju nekoga ili o tenisicama koje je ekipa vidjela. Od najmanje gluposti pa do bitnih stvari - tvoj odgovor se čeka!

Pokrećeš trendove

Okej, nisi influencer/ica pa da pokrećeš mase, ali kada ti počneš nešto nositi, odjednom to cijela ekipa prihvati i polako počne i kopirati. Može biti da se radi o načinu na koji nosiš čarape, ili o tome kako se češljaš. Kroz par dana, cijela ekipa to prisvoji, ili barem veći dio ekipe.

Može biti da se radi o nekim općim trendovima koji drmaju cijeli svijet, no ti si to uveo/la u vašu ekipu, pa si samim time i ti započeo/la trend kod vas.


via GIPHY


Družiš se sa svima iz ekipe i pojedinačno

Ako do sada nisi bio/la siguran jesi li baš ti pokretač/ica društva, sada možeš biti na miru! U svakom društvu, postoje različiti ljudi koji se možda ne bi baš svi družili međusobno jedan na jedan, no u društvu uspijevaju. U većini slučajeva, svi imaju onu jednu osobu koja im je najdraža te koja ih je nekako i uvela u društvo.

U slučaju da si ti ta osoba koja sa svima ide na kave, onda znaš da si upravo ti ljepilo društva, koje sve drži na okupu!

Jesi li se pronašao/la u našim opisima?


Foto: Giphy/Unsplash

A.Š.

Pročitaj još:

LOL Šest znakova da društvu otkrivaš malo previše o svojoj vezi


Dečki su tvoje omiljeno društvo? U ovom opisu će se prepoznati svaka 'beer girl' – jesi li se i ti?

Pronalaziš li se i ti? 5 znakova da si zrelija od ostatka društva!

društvo ekipa pokretač prijatelji

Još vijesti