Slika nije pronađena

Nedavno je provedena studija čiji su rezultati otkrili što naše objave na najpopularnijoj društvenoj mreži govore o nama, a sada je na red došla analiza profilnih fotografija.

Svi, naravno, želimo ostaviti što bolji dojam stoga biramo fotke na kojima smo dobro ispali – no koju poruku želimo poslati svojom slikom? Neki biraju ozbiljne, a neki smiješne fotografije, neki žele istaknuti svoje adute, a drugi rado poziraju s prijateljima.

Profilne fotke mogu se podijeliti u nekoliko najčešćih skupina, a što je za svaku karakteristično, saznajte u ovom komičnom psiho-profiliranju:

#Portret

Opis: osobu na fotki vidimo od struka na više te se jasno vidi lice

Što govori: Ova osoba je normalna, prilagođena i ima samopouzdanja i – prilično dosadna. Ako se radi o selfiju, možda imate posla s narcisom, a ako je osoba u badiću, vjerojatno je zgodna i nesigurna pa na ovaj način traži potvrdu.#Daleko

Opis: osoba na fotki je daleko i vidi se cijela, ali se njeno lice ne razaznaje u potpunosti

Što govori: Ova osoba cijeni svoju privatnost i ne želi da svi stalkeri s fejsa znaju kako izgleda. Vjerojatno je pomalo stidljiva i rezervirana dok ju ne upoznaš dobro. A možda samo ima ogroman prišt nasred čela i ne želi da ga cijeli svijet vidi – potpuno razumijemo!


#Blizu

Opis: na fotki se vidi samo dio lica osobe

Što govori: Ova osoba želi da drugi misle da se 'prikriva', ali zapravo ističe svoje adute i naglašavate 'oko za detalje' te smisao za umjetnost. Ili ste samo Kylie Jenner pa se volite hvaliti svojim 'punim usnama'.


#Izmišljeni lik

Opis: na fotki se nalazi neki lik iz filma, serije, stripa ili knjige

Što govori: Ova osoba se vjerojatno definira kroz muziku, filmove, serije ili knjige i kad razgovarate s njom, pripremite se na mnoštvo citata i rečenica iz kultnih filmova. Velike su šance da zna i tekstove svih pjesama svog omiljenog benda.


#Party

Opis: osoba na fotki partija, sama ili u društvu, a u ruci vjerojatno drži neko alkoholno piće

Što govori: Ova osoba je mlada, otkačena, vesela i uvijek spremna za partijanje. Velike su šanse da će barem jednom upasti u nevolju zbog svojih 'otkačenih' fotki; možda ih vide profesori, a možda i mama naleti na tako lijep prizor.


Foto/Izvor: gawker.com
I.N.

Pročitajte još:

Urnebesno – grupa na fejsu u kojoj tinejdžeri objavljuju ljutite poruke svojih roditelja

Tipovi osoba koji nas najviše živciraju na Facebooku

Kakvi ljudi, takvi statusi – evo što facebook objave odgovaraju o nama

facebook profilne fotografije

Još vijesti