Slika nije pronađena

Učenica srednje škole u Kanadi ostala je neugodno iznenađena kada je saznala da su je vršnjaci uključili u izbor 'najružnije učenice', a posebno kada  je neslavna titula pripala upravo njoj.

Povrijeđena i ljuta, Lynelle Cantwell ipak je odlučila da ovaj put neće šutjeti te je svojim bezobzirnim i okrutnim vršnjacima posvetila status na Facebooku. Ubrzo su njene riječi 'prošerane' preko tri tisuće puta, a inbox joj je zatrpan porukama ohrabrenja. Mediji su je kontaktirali te je čak dala intervju za cbc.ca news.

'

Žao mi je što je vaš život tako jadan da pokušavate učiniti da se i drugi osjećaju loše. Žao mi je što me niste upoznali. Žao mi je što nisam najljepša stvar u koju možete gledati. Znam da imam dupli podbradak i nosim XL veličinu. Znam da nemam savršen osmijeh niti savršeno lice. Ali žao mi je vas – ne sebe. Žao mi je što vas zabavlja kada se drugi ljudi osjećaju kao govno. Žao mi je što nikada nećete shvatiti kakva sam osoba. Možda ne izgledam najbolje izvana, ali sam zabavna, draga, ljubazna, čvrsto na zemlji, ne osuđujem, spremna pomoći i otvorena za razgovor. Takve su sve djevojke s vaše liste kojom ste nas željeli posramiti' piše između ostalog u njenom statusu.

Cijeli status pročitajte u nastavku:


Foto/izvor: Mashable.com
I.N.

Pročitajte još:

Sve što trebaš znati o 'hejterima': zašto te 'hejtaju' i kako ih 'otkačiti'

VIDEO: Hrvatske tinejdžerice plesom ispričale priču o bullyingu

15-godišnjakinja izmislila aplikaciju koja sprječava nasilje i maltretiranje na internetu

status učenica