Slika nije pronađena

Kako bi zvučala pjesma ovih balkanskih hit glazbenika kao ozbiljna recitacija na satu u školi? Jedan je učenik došao na pomalo ludu ideju i na satu je odabrao kao pjesmu koju će recitirati jedan veliki glazbeni hit.

Ma kakav Tin Ujević ili Antun Gustav Matoš, ovaj srednjoškolac na satu u školi recitira Bubu i Jalu! Nije tajna da ovi glazbenici žare i pale glazbenom scenom i da su itekako popularni među svim generacijama, a ponajviše mladima. Ovaj je učenik čak otišao toliko daleko da je njihovu hit pjesmu 'Ona'e' kao pjesmu koju je recitirao na nastavi. Sigurno znaš o kojoj je pjesmi riječ, veliki hit Bube, Jale i Cobyja od prije nekoliko godina.




Ne zna se o kojem se satu u školi radi ili koji je bio zadatak, ali video u kojem jedan učenik recitira ovu pjesmu pred učiteljicom je postao hit. S razlogom! Sigurno nikada nisi mislila da ćeš čuti ovu pjesmu u ovakvoj verziji.

@elenaatadiic ponos familije #onae #jalaibuba #fyp original sound - Elena Tadic

Da ne znamo da se radi o Bubi i Jali, lako bismo pomislili da je u pitanju neki hrvatski pjesnik. Razred je bio oduševljen i na kraju su dečka nagradili vjerojatno najvećim pljeskom koji je itko ikada dobio za recitiranje u razredu. Malo je izmijenio tekst i pokoju riječ da bi bilo primjerenije za razred, ali krajnji je rezultat genijalan. Naravno da je svima bile itekako jasno o kojoj se pjesmi radi.

Pogledajte još:

Učenik daruvarske gimnazije je na domišljat način izveo prezentaciju – oduševio je apsolutno sve

Profesor dao obećanje učenicima da će im otkazati test samo pod jednim nemogućim uvjetom

Zašto je zadnji razred srednje škole zapravo NAJGORI od svih? Imamo 5 dobrih razloga

razred jala brat i buba corelli recitiranje ona'e

Još vijesti