Slika nije pronađena

Svi zainteresirani za dvodnevne radionice na temu digitalnog marketinga, etičkog hakiranja ili razvoja računalnih igara, koje će se odvijati pod proljetnim praznicima, moraju se prijaviti najkasnije do 20.3..

Radionice se održavaju 3. i 4. 4. na Visokom učilištu Algebra, a sve o radionicama i rasporedima svih predavanja možeš pogledati na njihovoj web stranici.


Što ove radionice skrivaju iza svog imena?

Radionica digitalnog marketinga namijenjena svima koji svoju budućnost traže u spoju marketinga i informatike. Najuspješniji hrvatski stručnjaci za digitalni marketing će tijekom dva dana predavati o temama poput izrade digitalne strategije, dobrog pričanja priča na digitalnim kanalima i planiranja nastupa na društvenim mrežama.

Raspored i prijave za ovu radionicu nalaze se na linku.

Radionica razvoja video igara nudi ti atraktivnu priliku da se upoznaš s game developmentom, tj. svim vještinama koje su ključne za razvoj računalnih igara. Ove su vještine vrlo tražene, a hrvatske tvrtke koje se bave razvojem igara gotovo sav svoj prihod ostvaruju u inozemstvu.

Raspored i prijave za ovu radionicu nalaze se na linku.

Radionica etičkog hakiranja će te naučiti više o mrežnim tehnologijama, računalnoj forenzici, sigurnosti i samom etičkom hakiranju, kroz upoznavanje s tajnim znanjima i alatima sistemskih inženjera i etičkih hakera – inače nekih od najbolje plaćenih stručnjaka za računarstvo danas. Iako hakeri u medijima često imaju negativnu reputaciju, ti ćeš na radionici naučiti kako postati etički, tj. dobar haker i kako tvrtkama pomoći da identificiraju i uklone ozbiljne sigurnosne probleme u svojim sustavima.

Raspored i prijave za ovu radionicu nalaze se na linku.


Budući da je broj mjesta ograničen te da se ponovno, kao u slučaju ranije održanih škola, očekuje velik interes, pozivamo te da svoju prijavnicu ispuniš što prije! Nakon 20. 3. svi prijavljeni će dobiti povratnu informaciju o tome jesu li ili ne primljeni na radionicu.

Ispuni prijavu i možda baš od svih srednjoškolaca Algebra izabere tebe!

Raspored i prijave za ovu školu nalaze se na linku Digital Ninja akademija etičkog hakiranja.

PR članak

radionica video igre algebra hakiranje digitalni marketing

Još vijesti