Slika nije pronađena
Ekipa iz Hrabrog telefona organizira humanitarnu akciju ovu subotu, 2.ožujka, kada će skupljati sredstva za provedbu aktivnosti programa Dječja kuća Borovje, koju godišnje pohađa više od 150 djece i mladih.

Ovu subotu od 9 ujutro sve kreće sa svečanim otvorenjem, a nakon toga za sve koji dođu, kreće hrpetina aktivnosti. Održat će se humanitarni malonogometni turnir na koji su se mogli prijaviti svi koji su željeli - djeca ili odrasli, dečki ili cure.


Ako ipak nisi sportski tip (a još manje nogometni), ne brini - organizirane su razne radionice na koje se možeš prijaviti putem ovog linka. Kotizacija za svaku od radionica je 20 kn, a zauzvrat možeš steći vrijedno iskustvo, koje realno, nećeš moći ponovno dobiti za 20 kn. Plus, svi koji održavaju radionice volontiraju, tako da tvojih 20 kuna ide u humanitarne svrhe!

Uz radionice, bit će organizirana i tombola na kojoj se dijele vrijedne nagrade - tko zna, možda se sreća baš tebi nasmiješi! Prouči detaljan raspored i ovu subotu provedi u  OŠ Borovje kao humanitarac/ka!

Foto: Freepik/ Freepik – peoplecreations/ Hrabri telefon

A.Š.

Pogledajte još:

Tu su za sve vas kojima treba pomoć! Hrabri telefon dobio je novog člana ekipe – chatbota

Hrabri telefon sluša kao da je svaki problem najveći

'Dok ovo čitate, možda sam već počinio TO...' – Teen385 i Hrabri telefon u akciji prevencije samoubojstva

nogomet radionica subota hrabri telefon humanitarna akcija

Još vijesti