Slika nije pronađena
Savršena haljina je san snova svake djevojke, no nije uvijek lako pronaći onu 'pravu' haljinu. A često kada ju nađemo, cijena bude daleko van naših mogućnosti.

U istoj se situaciji našla ova cura, koja je bila našla savršenu haljinu koju je planirala nositi na ples za kraj osmog razreda. Nažalost, tata joj je rekao kako je haljina preskupa te kako ju ne može dobiti. Sigurni smo da joj to nije bilo drago čuti, a možda je pala i koja suza (haljina je stvarno prekrasna!), no život ide dalje.

Ono što cura nije znala jest da joj je tata ipak kupio haljinu, kako bi mogla u potpunosti zablistati na plesu! Iznenadio ju je s paketom, a ona nije mogla, već je samo grlila tatu i zahvaljivala mu! Mi bismo se vjerojatno isto ponašali, znamo kolika je to sreća!


Nije dugo trebalo dok je video postao viralan, a Twitter vrvi komentarima koji su oduševljeni cijelom gestom, ali i načinom na koji je cura reagirala! Ako pomno pogledaš video, primijetit ćeš da cura ne grli haljinu, već samo tatu. Ustvari, svaki put kad krene pogledati haljinu, ne može nego samo još čvršće stisnuti tatu!
Poteklo je i par suza, no ove su bile radosnice za razliku od onih koje su sigurno krenule kada je saznala da je haljina preskupa.

Među hrpom pozitivnih komentara, našli su se i oni koji imaju teoriju da je cura toliko dirnuta vjerojatno zato što zna koliko je njen tata morao raditi kako bi joj priuštio savršenu haljinu!


Ovo nam je najbolja priča dana i vraća nam vjeru u dobre ljude - ne samo u tatu koji se ekstra potrudio (radio je čak tri posla kako bi joj kupio haljinu!), već i u curu koja je predobro reagirala! Sigurni smo da oni koji uvijek mogu dobiti sve što požele ne znaju kakav je osjećaj napokon dobiti ono o čemu sanjaš već dugo vremena! Još je u pitanju haljina za prvi ples...

Foto: Unsplash/Twitter

A.Š.

Pročitaj još:

Nije bitno samo da je lijepa – na ove stvari pripazi prilikom kupnje maturalne haljine

Veliko srce Zagrepčanke – besplatno posuđuje svoju 2000 kuna vrijednu maturalnu haljinu

DIY Jeftina maturalna haljina – ova YouTuberica je haljinu iz second handa pretvorila u savršenu!

haljina Ples tata Kćer

Još vijesti