Slika nije pronađena

Proglasili smo ga najstrožim tatom u Hrvatskoj možda neopravdano, ali u užoj konkurenciji sigurno jest. Dokazao je to formularom koji se u slikovnom obliku pojavio danas na Redditu u objavi 'Šta reći'.

Prije samog rješavanja formulara, dečki mu kao prilog moraju dostaviti svoj životopis, izvješće o financijskom stanju, radnu knjižicu, obiteljsko stablo i najnoviji medicinski izvještaj potpisan od liječnika!

Ako sve uvjete potencijalni dečko njegove kćeri zadovolji, tek tada može pristupiti ispunjavanju formulara A4 formata.

Eliminacijsko pitanje je i nulto koje glasi ovako 'Kada sam prvi put ugledao vašu kćer, prvo što sam primijetio na njoj je...'. U objašnjenju piše da odgovor ne smije započeti sa slovima 's' i 'g' (insinuirajući, naravno, sise i guzicu), u protivnom onaj koji ga rješava 'neće živ izaći kroz vrata'. Dečko koji je rješavao ovaj jedinstveni formular je odgovorio 'oči'.

Zatim slijedi niz osobnih pitanja informativnog karaktera, kroz koja smo saznali da je riječ o šesnaestogodišnjaku iz Oroslavja koji najčešće na Internetu posjećuje Wikipediju. LOL.

via GIPHY


Prijeđi na Teen385 slobodno, dragi dečko – sigurno tvoj nesuđeni tast neće imati ništa protiv nas!

U nastavku vam donosimo screenshot formulara kako biste se uvjerili da ne lažemo – ovaj tata zaista postoji i živi u Hrvatskoj! Je li dečko zadovoljio uvjete da izađe s njegovom kćeri ili je ipak pobjegao 'glavom bez obzira' ne znamo, ali nadamo se da su svi ostali živi.


Foto: Screenshot/Giphy/Profimedia

M.Z.

Provjeri još...

Jesu li tvoji roditelji prestrogi? Pogledaj ove situacije i bit će ti jasno

Strogi i nepopustljivi: što učiniti kada nam roditelji brane da imamo vezu

Obiteljski problemi u životu svakog tinejdžera - što kad starci i ti jednostavno niste na istoj valnoj duljini?

reddit tata strogoća formular Dečki Kćer