Slika nije pronađena

Nijednom roditelju nije drago vidjeti svoju djecu tinejdžere u seksi pozama, napućenih usana i razgolićenog trbuha na društvenim mrežama, no to je realnost za mnoge.

Iako bi prosječni roditelj vjerojatno poveo ozbiljan razgovor sa svojom kćeri/sinom o takvom ponašanju, ovaj tata je odlučio primijeniti posve drugu metodu: snimiti jednako razgolićene selfije! Kada to radi punašniji muškarac u godinama, rezultat je urnebesno smiješan pa ne čudi što je duhoviti tata postao pravi hit na društvenim mrežama.
'Rekao sam kćerki da se malo smiri jer joj selfiji izgledaju kao da traži bogatog biznismena i sponzora' objasnio je dodavši da je shvatila poantu, ali ju i dalje ponekad zeza jer ga to zabava. A što o svemu misli kćer? Iako bi većina tinejdžera propala u zemlju od srama nakon ovakvih imitacija, ova djevojka cijeni jedinstveni smisao za humor svog oca: 'Moj tata je glavni komedijaš u obitelji pa mi je bilo jako smiješno kada je počeo kopirati moje fotke. Moji prijatelji žele da ih 'tagam' čim tata objavi novu fotku jer i oni obožavaju njegov smisao za humor' objasnila je.


Foto/Izvor: Instagram
I.N.

Pročitajte još:

Roditelji ismijali kćer kopirajući njene fotke s dečkom

Snimio selfie, a cijela obitelj se našalila na njegov račun

Dečko kopira profilne fotke djevojaka, a rezultat je urnebesan

Kćer tata ismijavanje selfiji

Još vijesti