Slika nije pronađena

Događa li se i tebi da počneš čistiti sobu, ali onda sjedneš za komp pogledati samo onaj jedan video i na kraju tamo provedeš sljedeća 4 sata? Da, nisi jedina.

Svako ima različite kriterije kada je u pitanju čistoća; neki urednom sobom smatraju onu koja se čisti, usisava i sprema svaki dan, neki to čine jednom ili dva puta tjedno, a ima i onih kojima mogu proći mjeseci prije nego se prime krpe, metle ili usisavača.

Ako ne pamtiš kada si posljednji put oprala prozore svoje sobe i obrisala prašinu s polica, a stolica lagano tone pod slojevima odjeće na njoj, vrijeme je da si priznaš – neuredna si.

Ovo su problemi koje će shvatiti samo djevojke kojima urednost nije najvažnija stvar na svijetu:

#Ne prihvaćaš kada ti mama u subotu ujutro kaže da pospremiš sobu. Kako ona to misli? Sada? Odmah? Pa to je zadatak koji zahtjeva planiranje – ponekad i tjednima unaprijed!#Uvijek ostaneš zbunjena kada ti roditelji kažu da spremiš sobu jer vam navečer dolaze gosti. Hm, zar ćete se družiti u mojih 15 kvadrata?#Redovito se šokiraš kada tvoja mama odluči napraviti reda u tvojoj sobi jer nakon toga više ništa ne možeš pronaći. Pa gdje mi je ona slatka majica?#Kada se i primiš čišćenja, to ne može biti obično – moraš biti barem malo zabavno jer kako bi inače obavila taj dosadni zadatak?#Nakon što pokupiš sve prljavo rublje iz sobe, prenijeti ga do perilice može biti kompliciran zadatak#Ali u čemu je smisao spremanja sobe kada će i tako ubrzo opet biti prljava?#Najsmješnije ti je kada odeš kod prijateljice, a ona se unaprijed ispriča 'zbog nereda u sobi'. Jedna čarapa je ispod kreveta, to je nered – zbilja?


#I tako i dalje, kada god pokušaš spremiti sobu, nekako završiš na YouTube-u gledajući slatke mace cijeli dan


Foto/Izvor: Dolly.au
I.N.

Pročitajte još:

Frikovi za urednost i njihovi problemi

Znanost objasnila zašto tinejdžeri imaju neuredne sobe

Najodvratnije stvari koje su mame pronašle u sobama tinejdžera

neurednost sobe

Još vijesti