Slika nije pronađena
Neki horoskopski znakovi pravi su čistunci, dok je nekim drugim znakovima malo kreativno nereda skroz okej.

Nedostatak higijene je stvarno grozan, pogotovo ako pokraj takve osobe moraš sjediti pod satom u školi. Ali, jesi li znao/la da koji si znak u horoskopu mnogo ovisi o tome posvećuješ li više čistoći i urednosti ili si malo opuštenije prirode?

via GIPHY


Izgleda da horoskop ima veliku ulogu i u održavanju higijene, a ovo su najprljaviji znakovi koji čistoći baš i ne posvećuju puno vremena. Bljak!

Vodenjak
Vodenjaci su malo opušteniji i ne opterećuju se sitnicama. Zato nije ni čudno što njihova soba nikad nije do kraja uredna i pospremljena, a redovito tuširanje nije im uvijek na prvom mjestu. Za sobom pospremaju samo ako im se to ponovi nekoliko puta, a oko toga se i najčešće svađaju sa svojim roditeljima.

Riba
Za njih se možda i ne bi reklo, ali Ribe su jako neuredne. Ovaj horoskopski znak poznat je po svojoj nestrpljivosti zbog čega se ne mogu koncentrirati na neko duže i ozbiljnije čišćenje. Ribe nisu baš ni previše pristojne, a podrigivanje ili puštanje vjetrova pred drugim ljudima nije im neki preveliki bed.

Bik
Njihova soba izgleda kao da ju je pogodila bomba, a Biku se nikad ne da pospremati za sobom. Suđe nakon jela nikad ne makne sa stola, a teško mu je čak i oprati ruke nakon obavljanja nužde. Iako se pravi da je čistunac, bik je zapravo jedan od najneurednijih horoskopskih znakova.

Jarac
Iako su mirni i među drugim ljudima jako pristojni, Jarci su jako lijeni kad je riječ o čišćenju svoje sobe ili pranju kose. To je posebno čudno jer su Jarci možda i najorganiziraniji horoskopski znak. Jarac će radije provesti nekoliko dana noseći kosu svezanu u rep, samo da ju ne treba prati i sušiti.

Lav
Iako nisu baš neuredni, Lavove jednostavno nije briga kako izgleda njihova soba, a niti oni sami. Žive 'od danas do sutra' i ne zabrinjavaju se s čišćenjem, pospremanjem i ostalim stvarima koje im, po njihovom mišljenju, samo oduzimaju njihovo dragocjeno vrijeme.

Foto: Pixabay/Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Horoskop tjedni horoskop neurednost

Još vijesti