Slika nije pronađena

Nije tajna da sobe tinejdžera ponekad mogu biti malo kaotične, nepospremljene, kreativno neuredne i načrčkane sitnicama koje odraslima ništa ne znače, ali mogu biti i uredne, mirisne i maštovito uređene. Jedno je sigurno – soba tinejdžera nikad nije dosadna.

style=width:

Ima i onih ekstremnih koji ne paze na urednost i higijenu pa se u njihovim sobama svašta krije. Na portalu Mumsnet jedna je mama sa svim korisnicima i čitateljima podijelila što je pronašla u sobi svog 13-godišnjeg sina koji inače sam čisti svoju sobu, ali ga je mama ovog puta htjela iznenaditi.

Uz neke manje neobične predmete poput kartona soka i mlijeka, našlo se tu i nekih jako gnjusnih stvari...

style=width:
2 prazne bočice soka
1 tetrapak gustog soka
1 prazni tetrapak čokoladnog mlijeka
6 praznih paketića grickalica
3 ogriska jabuke
Kora naranče
1 bobica grožđa
hrpu omota bombona
komadići kokica
2 plastične zdjelice
2 plastične čaše

Ako mislite da je ovo sasvim ok, slijedi najgnjusniji pronalazak: prazna tuba Pringles čipsa puna urina! 13-godišnjaku se očito nije dalo ići do wc-a pa je piškio u tubu čipsa nekoliko puta (jer je pakiranje dovoljno veliko).

Ispod njene objave javili su se i drugi roditelji koji su u sobama svojih tinejdžera pronalazili slične stvari: iskorištene kondome, šalice napunjene rižom (za školske projekte, kao), bočice sokova u koje su vršili nuždu (koja je to fora s neodlaženjem na wc?) i mnogo drugih zanimljivih artefakata.

width:540px; src=https://40.media.tumblr.com/11e1bbe30bd5047351c4af71041670e8/tumblr_n1gtla70OE1rczgjoo1_500.jpg alt= data-pin-url=http://pinkrabbitfoot.tumblr.com/post/77621058661/kirsten-and-drew-in-their-respective-amazingly data-pin-description=pink rabbit foot>

Što bi u tvojoj sobi našli roditelji da ju upravo sad odluče pospremiti?

L.B./izvor: Mumsnet

foto: Tumblr


Pročitajte još...

...KVIZ: Što tvoja soba otkriva o tebi?...

...Bethany Mota složila sobu iz snova!...

...Čista soba u 5 koraka...

tinejdžeri pospremanje sobe odvratne stvari iz teen soba sobe Uređenje

Još vijesti