Slika nije pronađena

Da u školama ne maltretiraju samo učenici učenike nego da su često agresori upravo učitelji uvjerimo se svako malo – novinski članci, video snimke, grupe koje žele sankcionirati ovakvo ponašanje...problem kao da je češći nego što mislimo.

U ovom videu možete vidjeti 6-godišnjaka iz predškolske grupe kojeg u prolazu dohvati učiteljica, podigne ga i pritisne uza zid. Zatim mu se prijeteći približi i tko zna što mu u tom trenutku i kaže. Dječačić je vidno prestrašen – povio se kao prut pod ovom učiteljicom, koja usput rečeno, nije malena.

Škola se obratila roditeljima dječaka – Anthonyju i Autumn Nelson – i rekla im da se ne radi o velikoj stvari. “No big deal!”, zbilja?

Prije nego što je isplivao video, školi je upućeno pismo zbog kojeg je učiteljica Barb Williams suspendirana na 10 dana. Samo 10 dana! No, nakon što su svi imali prilike u videu pogledati što se doista događalo, ostali su šokirani!

Možete vidjeti točno kad ga zgrabi za glavu, udari ga o zid. Mislili smo da se dogodio omanji incident, tako je to predstavila škola. Sasvim neočekivano danas smo dobili ovaj video i pogledali ga i to je zbilja nevjerojatno”, rekao je otac Anthony.

Ianova majka se slaže: “Bio je u drugoj sobi, a ja sam gledala video u kuhinji i odmah sam počela plakati. Suze su same krenule. Pozvala sam svoju mamu, pozvala sam njegovu mamu, počela sam zvati sve ostale i govoriti im da ne znam što da napravim. On se strašno boji te učiteljice, čak se boji i sljedeće godine ponovo krenuti u školu jer će ona i dalje biti u školi i morat će je vidjeti. To će ga sigurno prestraviti.

Obitelj se nada da će učiteljica biti otpuštena s posla.

Što vi mislite o ovom incidentu? Je li suspenzija na 10 dana dovoljna kazna ovoj učiteljici?

L.B./izvor: First To Know

foto: screenshot

učiteljica maltretiranje Učenik video

Još vijesti