Slika nije pronađena

Vidi se i da cura, koja je zadobila ozbiljne ozlijede, nije imala namjeru skočiti sama. Čak je i rekla da neće, ali ju je druga jednostavno gurnula i ugrozila joj život.

Ashley Mahree, koja je uploadala snimku, u opisu je napisala: 'Ne znamo tko je ova djevojka koja ju je gurnula. Ovo izgleda gotovo kao zločin. Mogla je umrijeti i mislim da bi ova trebala nekako odgovarati za svoj postupak. Osoba koja ju je gurnula treba ići u zatvor'.

Nesretna cura, inače šesnaestogodišnjakinja, je završila u bolnici s teškim ozljedama – s pet rebara slomljenih, ozlijeđen joj je jednjak i prekrivena je crvenim modricama. Lokacija na kojoj se nemili događaj dogodio je most Moulten Falls na rijeci Lewis u mjestu Yacolt u američkoj saveznoj državi Washington.

Naknadno je za TV  postaju KATU iz Portlanda mama ozlijeđene cure rekla da se nada da će se osoba koja ju je gurnula predati policiji. 'Moja će se kći dugo oporavljati i mislim da bi se ona jednostavno trebala predati i shvatiti da je to što je napravila krivo. To nije u redu. Mogla je ubiti moju kćer', rekla je.

Iako je ovaj video šokantan, odlučili smo pružiti vam priliku da ga vidite kako se povijest ne bi ponovila. Ovo nije zabavno!Foto: YouTube/Screenshot

M.Z.

Provjeri još...

ŠOKANTNE SNIMKE Učenice iz Hrvatske se brutalno tuku dok rulja navija iz sveg glasa

Viralni izazov godine – na Drakeov hit i za dobar video, ekipa iskače iz auta i riskira život!

VIDEO Procurila snimka s maturalne zabave – pogledajte brutalni nokaut koji je učenik zadao profesoru

video most Šokantno opasno

Još vijesti