Slika nije pronađena

Učenici jedne novobeogradske osnovne škole imali su oralni seks pred ostatkom razreda na satu kemiju u trenutku kada je profesorica napustila razred.

Ovaj nezapamćeni skandal dogodio se u prosincu prošle godine, a iako su nastavnici i ravnatelj pokušali zataškati slučaj, roditelji su inzistirali na poduzimanju odgovarajućih mjera.

Portal Informer.rs prenosi izjave roditelja jednog od učenika: 'Rekli su nam da je njihova kolegica iz razreda pred svim učenicima oralno zadovoljila razrednog kolegu, koji je ušao na sat kada je vidio da je nastavnica kemije izašla iz učionice i nije se vraćala čitavih pola sata. Djeca su bila u šoku! Neka su se pravila da ne vide šta se događa, neki su navijali, a ima i onih koji su sve snimali svojim mobilnim telefonima. Naša djeca su dugo šutjela o svemu, a onda su, jedno po jedno, počeli pričati šta se dogodilo u školi. Nakon što smo sve saznali, više nemamo mira... Jednu djevojčicu roditelji su već ispisali iz škole, a i drugi razmišljaju da učine isto' objasnio je uzrujani otac.

Oni kažu da ih je najviše pogodilo to što su nastavnici i ravnatelj škole pokušali skriti cijeli slučaj.

'Naši predstavnici u Savjetu roditelja ispričali su nam da se na Nastavničkom vijeću raspravljalo o seks-skandalu koji se dogodio na satu, ali da je ravnatelj škole, kao i većina nastavnika, inzistirao da se cijela priča zataška. Jedan nastavnik je čak izjavio: Pa što dižete toliku buku, seks je zdrav. Djevojčica i dječak koji su upražnjavali oralni seks pred cijelim razredom nekoliko dana nisu dolazili u školu, oni i njihovi roditelji su potom negirali da se sve to dogodilo, i nikom ništa. Smatramo da je nedopustivo da se ovaj slučaj gurne pod tepih jer se bojimo šta može biti sljedeće. Prosvjetne vlasti moraju pod hitno nešto poduzeti kako bi istina izašla na vidjelo' upozoravaju roditelji.

Što mislite - tko bi u ovoj situaciji trebao odgovarati?

Foto/Izvor: Informer.rs
I.N.

Pročitajte još:

Ispovijest djevojke koja je ostala trudna s 15: 'Moj život postao je prilično jadan'

Ovako seks zaista izgleda: tinejdžerski filmovi koji su realno prikazali intimne odnose

Seks i tinejdžeri: informiraju se na internetu, s roditeljima ne razgovaraju, ali koriste zaštitu

Skandal oralni seks razred

Još vijesti