Sama na klupici

Možda ćeš biti malo tužna jer su sve one našle nekoga, a ti si i dalje sama, a i sve ove situacije neće pomoći. Važno je zapamtiti da ne rade to namjerno ili zato jer te žele naživcirati, vjerojatno ti samo žele pomoći da i ti nađeš nekoga ili ne shvaćaju koliko su naporne i dosadne.

Lakše je biti solo kada nisi jedina u svojoj ekipi koja nema nikoga, ako je većina ipak u vezi ili su tvoje bliske BFF odjednom u vezi, onda će biti situacija kada će ti one i njihova veza ići na živce, kao i njihovo ponašanje prema tebi. Koliko ti je god drago zbog njih, bit će situacija kada će ti se kosa dizati na glavi. Ovo su neke od situacija koje će ti biti jako dobro poznate ako si jedina koja nema nikoga.

1.Pokušavaju ti namjestiti ljude koji uopće nisu za tebe

Žele pomoći, ali samo odmažu. Misle da je netko idealan za tebe samo zato jer znaju da je to baš dobar dečko ili zato što znaju da traži curu. Kao da je to dovoljno da kliknete. Tako će ti namještati prijatelje, svoje i dečkove, ljude iz svog razreda, tko im god padne na pamet da je solo.

2.Govore ti stalno da ćeš i ti naći nekoga kada ćeš to najmanje očekivati

Ljudi kada uđu u vezu kao da zaborave sve stvari koje su i njih prije smetale. Jedna od najiritantnijih stvari koje počnu govoriti je 'ma upoznat ćeš i ti nekoga i vidjet ćeš, baš onda kada ćeš to najmanje očekivati'. Odjednom kao da su pravi romantični mudraci. U redu je jednom, ali kada ti svako malo počnu ovakve stvari ponavljati…samo još više padneš u bed.

3.Prestale su izlaziti vikendom – jer su s dečkom

Ekipa za izlaske se odjednom smanjila ili skroz raspala. Vikendom više nisu slobodne za ženska druženja i izlaske, već su s dečkom, a možeš se jedino pridružiti cijeloj njihovoj novoj ekipi – ali svejedno će te dobar dio večeri ignorirati jer će biti s dečkom.

4.Kada i ideš s njima van, uvijek su tu i njihovi dečki i osjećaš se kao da smetaš ili te ostave samu

Onaj osjećaj da si smetnja i da su te pozvali samo zato jer znaju da nemaš s kim drugim otići van je grozan osjećaj. Najvjerojatnije one na to tako ne gledaju, zato im nemoj uzeti za zlo.

5.Najčešća teme vaših druženja su postale dečki i veze

Uvijek imaju za ispričati nešto slatko što je napravio njihov dečko, nešto što im se kul dogodilo ili se samo nekada malo žale na njih, ali glavna tema su odjednom postali dečki i ništa drugo nije bitno. Može ti se početi činiti da više niste toliko slične kao što si to prije mislila.

6.Kada ih vidiš tako zaljubljene osjećaš se još više tužno i samo

Uglavnom ti je okej to što si solo, ali kada ih gledaš tako zaljubljene i slušaš stalno o njihovoj vezi, nije ništa čudno da postaneš i ljubomorna na njih. Skroz normalan osjećaj!

7.Na druženjima su stalno na mobu jer se dopisuju s dečkom

Čak i kada im dečki nisu tu, i dalje se osjećaš kao smetnja jer im svako malo odgovaraju na poruke jer 'evo samo nabrzaka da odgovori'. To nabrzaka uvijek postane odgovaranje svakih nekoliko minuta.

Pogledajte još:

Vrijeme je da se pomiriš s tim da si solo: 5 znakova da si pregorjela od dejtanja i da ti treba pauza

KVIZ: Hoćeš li zauvijek ostati solo ili te negdje čeka srodna duša?

Zašto je super biti single? Ne treba ti dečko! Ovih 10 prednosti imaju solo cure

situacije solo single nisi u vezi