Slika nije pronađena

Ako mislite da je vaš ravnatelj zli Grinč, pitajte učenike iz srednje škole Anthony Union kako bi opisali svoju ravnateljicu koja je odlučila otkazati školski ples zbog – Miley Cyrus i twerkanja.

U pismu uredniku novina Bennington Banner, ravnateljica Sue Maguire objasnila je zašto se plesovi u toj školi više neće održavati sve dok učenici ne otkriju neki ‘prihvatljiviji’ stil plesanja:

Tokom zadnjih nekoliko godina, otkako je Miley Cyrus ‘zapalila’ binu twerkajući na dodjeli MTV Video Music nagrada 2013. godine, ponašanje naših učenika prilikom plesanja prešlo je granicu onoga što bismo mogli definirati kao prilično školsko ponašanje. Twerking je seksualno provokativno plesanje na popularnu glazbu koje uključuje položaj kao da radite čučnjeve i potiskujete zdjelicu naprijed-natrag. Učenici ne plešu jedni s drugima niti jednoj osobi posvećuju neko dulje vrijeme. Ako niste vidjeli što je twerkanje, savjetujem vam da to istražite na internetu.”


I što nije u redu kad učenici plešu na takav način?

Pitali su nas zašto ih jednostavno ne spriječimo da plešu na takav način. Zamislite našu kantinu, 400 do 500 učenika u grupicama od po 80 njih. Vrlo je teško doći do svake skupine da bismo provjerili i nadzirali plešu li neprimjereno ili ne”, dodala je ravanteljica.

Ovu će zabranu povući čim učenici odluče pristojnije plesati.

Što vi mislite o tome? Smije li se na školskim plesovima twerkati?

L.B./izvor: Cambio

foto: Instagram

srednjoškolski ples sue maguire miley cyrus twerkanje

Još vijesti