Slika nije pronađena

Kada se njen sin vratio iz škole te joj priznao da je plakao, ova majka se zabrinula. Je li riječ o lošoj ocjeni, zadirkivanju vršnjaka ili nečem trećem?

Abby Martin upitala je svog sina Rylana što se dogodilo, a on joj je otkrio da im je učiteljica prije ispita podijelila pisma. Nakon što je Abby pročitala njegov sadržaj i sama se rasplakala. Pismo je podijelila na društvenim mrežama, a ono se proširilo brzinom svjetlosti te postalo pravi hit. Evo što im je učiteljica napisala:


'Dragi učenici,

Sljedeći ćete tjedan morati pisati test iz matematike i čitanja, a dva tjedna nakon toga imat ćete lektiru. Znam koliko ste teško radili i koliko ste se trudili i postoji nešto jako važno što želim podijeliti s vama. Ovi ispiti neće pokazati koliko ste posebni i jedinstveni.

Ljudi koji su ih napisali i koji će ih ispravljati ne poznaju svakog od vas onako kako vas poznajem ja, a pogotovo ne na način na koji vas poznaju vaše obitelji. Oni nisu svjesni da neki od vas govore dva jezika ili da uživate u crtanju i pjevanju. Da vaši prijatelji računaju na vas, da vaš osmijeh može obasjati i najružniji dan, da vaše lice pocrveni kad se sramite nečega…

Nisu svjesni da volite sport, da se pitate o budućnosti, da mami i tati pomažete s malim bratom ili sestrom. Rezultati koje ćete dobiti nakon testa ne definiraju vas kao osobe, postoji mnogo načina na koje netko može biti pametan. Vi ste svijetlo moga dana i razlog zbog kojeg sam sretna kad idem na posao.

Zapamtite da ne postoji način na koji se može testirati sve ono što ste vi i sve ono što vas čini takvima.'

Što kažete na pismo ove učiteljice?

Foto: Shutterstock.com
Izvor: littlethings.com
I.N.

Pročitajte još:

13-godišnjakinja iz Varaždina napisala oproštajno pismo zbog bullyinga u školi: 'Ne mogu to više podnijeti'

'Žalim što ti usne nisam dotakla' - najiskrenije pismo jedne srednjoškolke iz Srbije

Pismo tinejdžera tati: Postoje gore stvari od loših ocjena

Pismo učiteljica Učenici

Još vijesti