Slika nije pronađena

Nakon što je saznala da se njezinom dečku, Luku Winkie-ju, ne sviđaju jedne njezine crne hlačice, Kelsey Lawrence je odlučila u potpunosti mu prepustiti kontrolu nad svojom garderobom cijeli tjedan.

Većina cura bi bila skeptična prema tome da dopuste svojem dečku da im glume osobnog stilista jedan dan, a kamoli cijeli tjedan. Ipak, jedna mlada Amerikanka se odvažila na eksperiment kojim je htjela testirati dečkovo znanje i vidjeti kako bi ju on obukao.

'Mislila sam da znam kako hladnokrvni, heteroseksualni muškarci gledaju na privlačne žene i da znam što im se sviđa, jer sam nekoliko godina provela kao mlada žena koja proučava muški rod.' - napisala je 25-godišnja djevojka iz Teksasa.

Luke, koji nije znao apsolutno ništa o ženskoj modi, morao je izabrati odjeću za Kelsey i to razmišljajući samo o tome u čemu mu je ona privlačna.

Prvog dana, Luke je izabrao zelenu minicu i široku crnu majicu, uz vestu s leopardovim uzorkom. Kelsey je bila ugodno iznenađena odabirom i mislila je da je na dobrom putu.


Drugi dan Kelsey je bilo neugodno ići na posao golog trbuščića u odjevnoj kombinaciji koju je odabrao Luke, no jedna kolegica joj je iskreno čestitala na novom izgledu.


Trećeg dana osjećala se pomalo kao dečko.


Četvrtog dana Luke je odabrao neke od omiljenih Kelsey-jinih odjevnih predmeta.


Posljednjeg dana eksperimenta, Luke ju je odjenuo u zanimljivu kombinaciju, koju Kelsey sama nikad ne bi odabrala.


Članak u cijelosti pročitajte ovdje!

I.Č./Izvor: Net.hr

foto: Screenshot YouTube


...pročitajte još:

Tražila je dečka na Valentinovo - evo što joj se dogodilo!

Eksperiment u Zagrebu: Izgubljenoj 6-godišnjoj djevojčici rijetko tko ponudio pomoć!

Ovako se zabavljaju japanski srednjoškolci - čudno ili normalno?

dečko ju oblačio tjedan dana osobni stilist eksperiment rezultati

Još vijesti