Slika nije pronađena

Nekim ljudima pubertet itekako pomogne, dok drugima ne napravi nikakvu značajnu razliku u izgledu. Brat od ove cure definitivno pripada u prvu skupinu ljudi. Otkad je podijelila njegove slike, cure se zaljubljuju na prvi pogled.

U ovom je slučaju pubertet odradio sve kako treba i još više. Djevojka, Madi, snimila je video u kojem je podijelila sa svima što je pubertet učinio za njenog brata. I video je postao viralan, jer ovakvo odrastanje nije nešto što se viđa svaki dan. Prije puberteta izgledao je kao i svaki drugi tipični dečko njegovih godina, nije bio netko tko bi ti zapeo za oko u 3. osnovne. Ali onda…onda je došao u pubertet. Složila je kolaž od njegovih fotki, a video kreće s ovima iz ranije dobi i djetinjstva. Kada dođe do puberteta i pokaže par njegovih sadašnjih fotki, do kraja videa, svima su oči pretvorena u srčeka.

@madiidrew @nickgurganus slipping through my fingers - favsoundds

I na kraju je još dodala i da je postao samopouzdan i baš 'uobražen' tinejdžer i to i dokazala s njihovim nedavnim dopisivanjem. Jasno joj je dao do znanja da se zna tko je u njihovoj obitelji najzgodniji, misleći na sebe, jer itekako je svjestan toga koliko dobro izgleda. Ne možemo ga kriviti, sigurno mu je nakon ovog videa inbox zatrpan. Madi je sakupila preko 10 milijuna pregleda na bratu, a kada ga vidiš, bit će ti jasno i zašto.

Pogledajte još:

Ljudi odbijaju vjerovati da je ovo ista osoba! Našminkala se i pokazala da svi mogu izgledati kao model

Gabrielin slom u 50 sekundi sažeo kako je to biti djevojka: 'Zašto mi izgledaju kao čokoladne bananice'

Želiš tetovirati ime dečka ili cure na svoje tijelo? Ova djevojka je dokaz koliko je to zapravo loša ideja

pubertet transformacija odrastanje

Još vijesti