Naočale

Ono kad pubertet odradi posao kako treba. Za ovog dečka je definitivno odradio top posao. Pokazao je svoju transformaciju i oduševio. Usput je dokazao da naočale na dečkima nikako nisu nešto što trebaš gledati kao nedostatak.

Obično se u školi zezaju ona djeca koja nose naočale i za njih se smišljaju pogrdni nazivi. Tako je oduvijek bilo, tako je i danas. Nažalost. I naravno, obično to nisu oni u koje će se zaljubiti pola škole. Jer se iz nekog razloga naočale smatraju manom. To je na svojoj koži osjetio i ovaj dečko. Isto su ga zezali zbog naočala od malih nogu i cure su ga odbijale zbog toga.

Slika nije pronađena Pubertet je odradio svoj 'posao': Pokazala je brata prije vs. nakon – i cure su zaljubljene

A sada, kada je prošao pubertet i promijenio naočale i malo odrastao, izgleda totalno zgodno. I da, i dalje nosi naočale, ali sada odjednom to curama više nije problem.

 

@moritz_hau

Who else was called "Brillenschlange"?🥲

♬ Originalton - Deniz

 

Sve one koje su ga odbile zbog toga su se gadno zeznule. Obično kada smo manji, nosimo dječje naočale i ne možemo puno birati kakve ćemo modele i okvire. Kasnije, kako rastemo, shvatimo da to ima itekako veliku ulogu u našem izgledu. Nositi naočale nije najgora stvar na svijetu, one ti zapravo mogu i ići u koristi i učiniti te da izgledaš još bolje – samo zbog njih. Bitno je samo da pronađeš model i okvire koji najbolje odgovaraju tvom licu. Ovom je dečku to uspjelo. Naočale postanu dio identiteta – i to nije loša stvar.

Slika nije pronađena Ljudi pokazuju svoje promjene izgleda nakon što im je netko slomio srce: Ova je cura pobijedila

pubertet transformacija Izgled naočale

Još vijesti