Slika nije pronađena

Revija Christian Dior održana je u sklopu nedavno završenog muškog tjedna mode u Parizu. Uz mnoga poznata lica modne scene, pistom je prošetao i 17-godišnji model Gabrijel Krušelj koji je time postao i prvi hrvatski model koji je nosio reviju ove renomirane modne kuće.


To je značajan uspjeh ne samo za Gabrijela već i za njegovu matičnu agenciju Relatum Model Management, koju predvodi nekadašnji model Marko Lovrić. Skauti ove agencije prepoznali su Gabrijelov potencijal, a samo par tjedana nakon što je “otkriven“  Gabrijel je dobio i svoju prvu priliku u Parizu.


Osim Gabrijela, na pariškom tjednu mode, prošetao je i najuspješniji model agencije Relatum Model Management-a, Koreanac Bom Chan Lee koji je imao priliku nositi kreacije kao što su Hermes, 22/4 Hommes i mnoge druge.  Gabrijel je trenutno je angažiran u pariškoj modnoj agenciji Success Models, a ne sumnjamo da je ovo tek početak uspješne Gabrijelove karijere modela te da ćemo imati priliku čuti njegovo ime i s drugih svjetskih modnih pista.


Foto: Instagram/PR

I.I.

Pročitajte još:

Sjećate se nje? Bila je kontroverzni dječji model, a sada je prelijepa tinejdžerica

Nisu klasične ljepotice, ali su top modeli – neobične manekenke koje su ostvarile uspjeh

Manekenka objavila svoju fotku kao upozorenje - evo što se dogodi kada ne čistiš kistove za šminkanje

revija maneken christian dior Gabrijel Krušelj

Još vijesti