Slika nije pronađena

Sada su u modi oni na koje stane do šest osoba, imaju klupu za sjedenje, prostor za odlaganje čaša, ugrađeni hladnjak, mali bazen i izgled jednoroga, plamenca ili pauna! Što više tražiti za ljetnu zabavu?

Sasvim opravdano nosi ime 'Party Bird Island' jer na njemu možeš bilo gdje – plutati na obližnjem jezeru, rijeci, moru, bazenu i to već sada jer se uopće ne moraš smočiti prilikom guštanja na vodi. Možeš samo opušteno sjediti na ugodnom i cool napuhancu, namakati nogice i uživati u svojem omiljenom piću s ekipom (i naravno, uloviti prve zrake Sunca).


Za svojeg giganta u obliku jednoroga, plamenca ili pauna morat ćeš izdvojiti 150 dolara (900 kuna), a možeš ga naručiti na službenim stranicama Sam's Cluba, koji je i lansirao ovu seriju prefora luftića.


Trenutno su svi rasprodani, ali vjerujemo da će se uskoro vratiti u skladišta i biti dostupni za dostavu jer je javnost doslovno poludjela za ovim gigantskim luftićima. Deseci korisnika društvenih mreža koji su ih već isprobali ih opisuju kao 'san' i 'nevjerojatne'.


Njihova veličina je otprilike 3x3 metra pa se pripremi da će ti trebati neko vrijeme da ga napušeš (navodno je dosta dvadesetak minuta), a možeš ga i najnormalnije vući na brodu.


Foto: Sam's Club

M.Z.

Provjeri još...

LOL Video koji je pregledan 45 milijuna puta - dokaz da plamenci mogu biti opasni

Ultimativni ljetni izazov - tko je dovoljno spretan da uspije ovo?

Imat ćeš najcool profil: zabavne ideje za ljetno fotkanje s prijateljicom

Ljeto hit plamenci jednorog Luftič napuhanci

Još vijesti