Slika nije pronađena

Otići na faks u potpuno novi grad gdje do sada nisi bio ili nisi živio nije mala stvar. Čini se kao super plan dok stvarno i ne ostaneš sam/a u tom novom stanu, s novim ljudima i bez svoje mame i njene kuhinje.

Na početku se preseljenje u drugi grad zbog faksa čini super, pogotovo ako mijenjaš neko malo mjesto za veći grad. Kada te mama i tata ostave u tom novom gradu s tvojim stvarima, počinješ shvaćati što se događa. Za dva dana već želiš doma jer ti je to sve previše. Preseljenje u novi grad većini ne pada lako. Kada se kreće na faks za puno ljudi je ovo prvi put da na duže vrijeme ostaju prepušteni sami sebi. Što nije loše, sve dok ne treba oprati robu ili dok te u 7 navečer u utorak ne uhvati nostalgija. Rješenje problema je jednostavno: prihvatiti situaciju i prilagoditi se životu u tom novom gradu. Kako? Magdalena s Hej! kanala donosi ti 5 glavnih savjeta koji su njoj puno pomogli kada je krenula na faks, pogledaj ih u novom videu.

Sve su to sitnice s kojima i ti već danas možeš krenuti ako si u ovoj situaciji i kroz neko vrijeme ćeš vidjeti da ti je puno lakše. Do tada, pretplati se na Hej! kanal i stisni zvonce da ti stigne obavijest svaki put kada objave novi video. Sljedeći stiže već sutra, nemoj ga propustiti!

Foto: YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Iskustvo cure kojoj faks nije sjeo! 'Kako sam i zašto odustala s faksa' – i je li to bila dobra odluka

Očekivanja vs. realnost: Studiranje i život na faksu! 10 situacija u kojima ćeš se i ti naći, a koje krivo zamišljaš

[VIDEO] Prank: namjestio je mami da mu pronađe cigarete u sobi! Nije očekivao ovakvu reakciju...

Fakultet Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube magdalena lovrić

Još vijesti