Slika nije pronađena

Svima se dogodi da nekada zaborave reći roditeljima da je roditeljski sastanak, jer tko će se toga sjetiti kada ima toliko drugih bitnijih stvari o kojima razmišljamo. Sve je dobro ako to zaboraviš nekada, ali tri puta za redom...

Koliko ti god mama imala dobre živce, jednom će puknuti. I onda neće biti lijepo. Ovaj je učenik već dva puta zaboravio mami reći za roditeljski, a kako bi reagirala da se to još jednom dogodi? Bi li poludjela ili imala razumijevanja? Kako bolje saznati nego ako se provjeri. I tako je Sebo odlučio prankati mamu (opet), a ovog je puta zaboravio reći da je bio roditeljski. Samo ćemo reći da bismo se i mi malo uplašili da smo u tom trenu bili tamo. Najbolje da pogledaš video jer ovu reakciju nijedna riječ ne može opisati.

Volimo ljutiti mame jer znamo i da će se brzo odljutiti. Možda nam slijedi lekcija ili dvije, ali za pola sata će opet sve biti dobro. Jedva čekamo vidjeti s kojim će novim prankom Sebo sljedeći put zeznuti mamu – i hoće li mu i taj put povjerovati.

Pogledajte još:

Na smiješan način pokazala dilemu pred učenje - ići po čips ili podvući bilješke? VIDEO

Kako bi izgledao prvi spoj iz ženske perspektive da smo na njemu 100% iskreni? Ovako!

Muči te trema kad trebaš imati izlaganje u školi? Možeš ju savladati uz ovih 10 trikova

Hej video youtube YouTube kanal prank hej! youtube sebastijan koščak

Još vijesti