Slika nije pronađena

Nakon što smo prošlog tjedna pogađali pjesme unatrag (što nije bilo tako lako kako se na prvu činilo) i nakon toga se družili s Anetom i uz šminkanje priču o samopouzdanju – ovaj tjedan započinjemo uz prank.

Započeti radni dio tjedna uz smijeh je nešto što nam svima treba, a da bi svi ovog utorka dobili pravu dozu smijeha pobrinuo se Teodor Kuzmić.

Hej! kanal ovog tjedna upoznaje te s još jednim youtuberom čije ćeš lice ovdje redovito gledati. Tko je Teodor? Najbolje da za početak pustimo njega samog da ti kaže sve što trebaš znati, a nakon toga se prebacujemo na ovotjedni video.

Sada kada smo svi upoznali Teodora i dobili sliku o tome tko on je, vrijeme je za ono što nas sve zanima –novi Hej! video. Ovog puta radi se o jednom dobrom i klasičnom pranku. Kako znati da je neki prank prošao uspješno? Jednostavno – osoba koju prankaš je povjerovala u njega. Teodor je u ovom videu prankao svoju frendicu i rekao joj da je pao razred jer ima previše jedinica iz engleskog. Svi imamo u srednjoj onu jednu frendicu koja bi nas zadavila kada bi joj ovako nešto rekli, a je li njegova nasjela na foru? Morat ćeš pogledati video i saznati...

Novi video na Hej! kanalu te čeka već u četvrtak, a s novim videom stiže još jedno novo youtube lice koje ćeš imati priliku po prvi put upoznati. Kako ti slučajno ništa od toga ne bi promaklo, pretplati se na kanal i stisni zvonce da ti stigne obavijest kada god bude objavljen novi video.

Foto: YouTube/ YouTube printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Novi YouTube kanal Hej! objavio prvi video: Znaš li ti prepoznati ove pjesme ako sviraju unatrag?

Kako imati samopouzdanja u svijetu gdje svi izgledaju 'Insta savršeno'? Youtuberica otkrila kako se nosi s tim

Hej video youtube YouTube kanal prank hej! youtube teodor kuzmić

Još vijesti