Slika nije pronađena

Možda ne piše o čarobnjacima, vješticama i tamnim silama, ali ova djevojka na dobrom je putu da svojom knjigom zasjeni poznatu spisateljicu J.K. Rowling i njenog mega popularnog Harry Pottera!

24-godišnja Zoe Sugg, poznatija kao Zoella, koja se proslavila fashion i beauty videima na YouTube-u, objavila je svoju prvu knjigu 'Girl Online', a u prvih tjedan dana prodano je više primjeraka od bilo kojeg debitantskog romana u Velikoj Britaniji.

Knjiga govori o srednjoškolki Penny koja vodi blog na kojem piše o svojem životu i osjećajima pod imenom 'Girl Online', a nakon što se njena obitelj preseljava u New York, upoznaje zanimljivog dečka pod imenom Noa.

Osim što se bavila pitanjima poremećaja u prehrani i anksioznih poremećaja, Zoe je popularna jer promovira zdrav život bez alkohola i droge zbog čega je popularna i među mnogim roditeljima tinejdžera.


'Ovo je tako odličan osjećaj! Zahvalna sam svima koji su kupili primjerak knjige 'Girl Online' i jako sam sretna zbog svih kojima se sviđa' komentirala je svoj uspjeh Zoe.

Biste li voljeli pročitati njenu knjigu?

Foto: Instagram
Izvor: HelloGiggles.com
I.N.

Pročitajte još:

Ne skida se i ne snima selfije: tinejdžerica ima 30 tisuća followera jer čita knjige!

Tinejdžerica koja zarađuje milijune – upoznajte Bethany Motu!

Fashion blogerica priznala: 'Da, koristila sam photoshop'

knjiga fashion blogerica

Još vijesti